Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kraj si po boku psa Egona začíná zvykat na poklid venkova a změna života mu vzhledem k jeho nejisté budoucnosti vyhovuje. Spory kolem pozemků místního mysliveckého spolku a vychytralé baronky sice připomínají v podzimním období honů starodávnou pověst o čertech, ale skutečné peklo nastává, když v lesích začne řádit tajemný střelec. Série vražd opět propojí kriminalisty z okresu s Prahou a do vyšetřování se i přes svůj zdravotní stav zapojí také Petr. Kdo je nečekaný návštěvník, který přijel za Terezou? Co dělat, když si pro Egona přijde jeho právoplatný majitel? (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10% — Vztahové zápletky se nám rozjíždějí, i manžel se Kostkové vrátil. Čekal jsem, že picnou Morávkovou, pak jsem to tak trochu tipoval na Beneše a oni nakonec picli Zimu. Tedy Radka. Karel se asi picne sám, až zjistí, kdo se mu tahá se ženou. Jeřábek se svým infarktem tomu dodal hřebíček. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Venkov byl dnes označen za primitivní, psi tam spí v boudě a v žádném případě se nevrací majiteli (ale požene to výš, třeba až do Prahy), pan psycholog našel spřízněnou duši z mokré čtvrti, až z toho má jeho budoucí partnerka radost, paní baronka si spletla století, vesele se vraždí. Ale jinak se vlastně v této telenovele nic neděje a na seriál se dá dívat. Ale chválím autorky, že si zjistily, že kuli lze vystřelit i z brokovnice. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodně jsem zapnul tenhle díl,. nalákán zadumcivym názvem seriálu, slibujícím depresivní kriminální podívanou. A ejhle, dostalo se mi podivne soap opery s nesrozumitelným a nezajimavym dějem, smesnymi dialogy, hanebnymi hereckými výkony na hranici parodie (Moravkova, třeba .. ale.vlastne vsichni,neskutečně prkenne nebo prehravane kreace ) a podivne poskladanymi hudebními motivy. Ordinace v ruzovy zahradě pro chlapy, kteří chodí spát později než jejích manželky, kterým se hodinu před tím smáli,že se dívají na Ordinaci v růžové zahradě. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Co se ti zase nelíbí? To je pohodlná bouda, barevná, pěkná. Dám ti tam polštář a deku.“ První půlka Pekelníků opět rozehrává zoufale nudnou telenovelu jemně říznutou chabým pokusem o kriminálku. V lese se hromadí jedna mrtvola za druhou a kriminalisté místo toho, aby pracovali, řeší svoje nezáživné osobní problémy, nebo si po večerech sepisují Staré pověsti české. Ale na druhou stranu jsme se zase dozvěděli, že Zima umá psát všemi deseti. Postava hraběnky je nevěrohodná a zámek s fitnesscentem v opuštěné vesnici působí značně úchylně. Zoufalost a nekompetentnost tvůrců ukazuje i jejich nedbalost, kdy v jedné scéně je muž zastřelen do zad, a vzápětí o ní postava policisty hovoří jako o průstřelu hlavy. Na detaily se prostě kašle. A aby se stopáž natáhla na dva díly, povídá si Vaculík se svým psem o jeho asi v deseti scénách, při čemž nedochází k žádnému posunu v ději. Je to celkově vzato hrozně mátožné a unylé, postavy spolu nemluví, ale pronášejí monology, čímž se strnulost ještě více umocňuje. Jsem zvědavý, jak si s tím poradí druhý díl. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám v revíru začal řádit nabobulovaný kulturista. Taky se objevil jeden manžel, který je mimochodem nejlepším neurochirurgem v Evropě. Pes vlezl do boudy, a už si s ním nepovídá pouze Vaculík, ale i jeho doktor. No prostě kopec srandy... ()

Reklama

Reklama