Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kraj spolu s trojicí okresních kriminalistů a svých kolegů z pražského oddělení vražd pátrá po tajemném lesním střelci, který vraždí v době honů a příprav na tradiční mysliveckou slavnost. Podezření míří na zámek, kde probíhají čachry s pozemky a chystají se ďábelsky nevýhodné smlouvy, a kde hraje významnou roli pachatelův neutěšený psychický stav a zneužívání zakázaných látek. Myslivecká slavnost odhalí policii nejen vraha, ale připraví mnohým spoustu nečekaných překvapení. Je ještě šance, aby Petr svou krutou diagnózu přežil? Kdo ho může zachránit? (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Panebože, to je ale ošklivá bouda!“ Marnost v řešení dalšího případu dosáhla svého vrcholu. V této druhé části se totiž nejvíce prostoru věnuje opět psovi a jeho boudě, která se mu nelíbí, ačkoliv se Vaculík snaží obhájit si svou práci. Dialogy se psem, který neodpovídá tak pokračují a jsou už hodně moc daleko za hranicí snesitelnosti. Vyšetřování případu opět není, zato je tu kupa tlachání, divných myslivců a ještě podivnější baronky, která by takhle napsaná nevydržela ani v brakové literatuře. A vyústění případu stojí zase za starou belu. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám v revíru začal řádit nabobulovaný kulturista. Taky se objevil jeden manžel, který je mimochodem nejlepším neurochirurgem v Evropě. Pes vlezl do boudy, a už si s ním nepovídá pouze Vaculík, ale i jeho doktor. No prostě kopec srandy... ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Telenovela pokračuje rozhovorem milenek z učitelského sboru, opětovným řešením, jak dodělat boudu, návratem manžela, který je náhodou špičkový neurochirurg a typy jako Kraje operuje jako na běžícím pásu, šéfová by ráda vedla s podřízenými upřímnou komunikaci, myslivci mají pro sebe zábavu a hraběnka nechce pít panáky, panáci z vyšších vrstev chodí po lese a sleduje je parodie na policistu. Ale ten vlastně sledoval tetřeva. A teď si představte, že do toho tu řádí sériový vrah, ale hrdinové musí řešit vztahy a rozhodovat se, co obětovat pro lásku. Mezitím se doputuje k pachateli a po jeho zatčení přijdou nakonec další trapné zpovědi, navozující dojem dokureality. Ovšem nejtrapněji mi bylo při imitaci Slavností sněženek. Kriminálka tu je jen jako motiv, proč se potkávají lidé, důležitější jsou vztahy. Autorky mají o životě na venkově svérázné názory. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo se v obcích Horní Kruty, Konojedy, Zásmuky a zámku Štiřín. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama