Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kraj je v nemocnici po operaci mozku stále v kómatu a není jisté, zda se probere. Přípravy na tradiční masopust a zabijačku naruší nejen série brutálních vražd, ale také příjezd tajemného cizince, kterého Hamplová dobře zná z minulosti. Děsivé vraždy připomínají morbidní masopustní legendy a propojí vyšetřování na okrese s případem v Praze. Pachatel propuštěný na nedávnou amnestii vraždí řeznickými nástroji, oběti si čísluje a chystá se znovu zaútočit. Spadeno má na policisty a v ohrožení je nejen Hamplová, ale i Petr. Koho zachrání zatoulaný Egon? Kdo je zákeřný masopustní řezník? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

RenataD 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený díl. Škoda, že je předposlední, protože se mi seriál moc líbí. Není to klasická kriminálka, ale to mi nevadí. Přála bych si, aby se točili nové díly. Prosím, ale vyměnit psa. Nějakého, co umí opravdu hrát. U tohoto psa jsem poznala, že má "páničkuP podle toho, jak se choval ke Studénkové. Pes moc dobrý herec není. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíce mysteriózní je na tomto seriálu představa sester Bártů o fungování venkova. Klišé, přežitky. Kraj vyšetřuje i skoro z kómatu a Ulrich vypadá jako amatér, stejně jako Nebřenského primář, Rašilova psycholog či Teplého drsňák. Líp hraje i Egon. Potěšil mě snad jen řezník Petra Čtvrtníčka, nicméně spíše vzhledem, než dialogy. Je ale hezké, že holky autorky obsadily do rolí šéfů šéfky 😀 ()

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jako celý seriál, i zakončení bylo šílené. Asi nemá smysl už rozepisovat ty zhovadilosti, které nás provázely celým tímhle dílem - ale v posledním dvojdíle stojí za zmínku určitě jedna perlička. Šílený vrah nakonec POZOR SPOILER málem zabije i jednu z hlavních postav. A to tak, že ji chce nechat pohřbít zaživa - škoda že do rakve z latěk s centimetrovými rozestupy... KONEC SPOILERU Děkujeme slečnám/paním Bártů za úžasný počin, který už byl bohužel tak blbý, že nebyl ani moc k smíchu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v Říčanech a Konojedech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama