Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odborník na sériové vraždy Petr Kraj a jeho pes Egon se natrvalo zabydleli na malebné faře v Břehu. Lanaření do Prahy na místo šéfa mordparty ho zaskočí, stejně jako nátlak krajského vyšetřovatele Blahouta v souvislosti s případem vraždy, kde Petr figuroval jako svědek. Auto nalezené v rybníku, taxík bez řidiče, ukradený mercedes a mrtvý muž svázaný do kozelce, spojí pátrání do jednoho případu. Stopy z Prahy vedou na venkov do mlýna, kde podle legendy žije krvelačný hastrman, a jehož majitel se pohřešuje. Chamtiví šmelináři s auty se pro peníze neštítí násilí a Petr jim jde  přímo do rány... Kdo dá hlavu do oprátky? A kde se skrývá vrah, který své oběti svazuje? (TV Prima)

(více)

Recenze (18)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh vražd Roubala zasazený do dnešní doby se prostě musí asi trochu upravit, protože přesně jak píše rakovník, těžko bude v dnešní době někdo obchodovat s pornem na VHS, to asi scénáristky zaspaly dobu. Vyšetřování jede v kolejích první série, policistka od jedné sousedky jen tak mimochodem zaslechne, že ten hledaný pán nosil světle zelené tenisky a zrovna při ohledání mlýna kousek od žumpy se najde světle zelená teniska a je jasné, že jediný pán, který v ČR nosí zelené tenisky je právě ten hledaný pán a už je důvod se podívat do té žumpy. Hodně slabé. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Petr Kraj byl nejlepší z nás! " Studénková jako šéfka mordparty začne hodně americky o právě zázračně vyléčeném Vaculíkovi, za kterým na vejminek chodí všichni kriminalisti ze střední Evropy pro rady. To, že herci přehrávají jak v řecké tragédii jsem velkoryse přehlédl ( taková hysterka Halbig by neprošel na policii vrátnicí, natož aby tam pracoval jako kriminalista ), že jsou tam pro dnešní dobu nesmysly přejdu ( kdybych dneska u mrtvoli našel porno VHS kazety, taky by mne nenapdalo, že se tím člověk uživí na pomezí šedé zóny, ale spíš, že to je sběratel z antikvariátu. ) Co přehlédnout nelze, že to je ukrutně nudné. ()

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak byla ta první série až podprůměrná,tak druhá,která mě vlastně ani nevim proč zajímala,je ještě o stupínek horší.Do očí bije zejména špatná práce střihače,protože scény jsou vrstveny jedna přes druhou,jakoby skokovitě,prakticky jedna nic neříkající ještě ani nekončí,a už se tam sere další.Potom mě neuvěřitelně nasírá ta potřeba filmařů cpát do každýho krimi seriálu někoho,kdo pořád žere.chvílema je to až nechutný.v tomhle díle je ovšem špatnejch věcí celá řada.A třešničkou na dortíku je Suchořípa,kterej se jak vzhledem,tak zejména hereckym nadáním nesympatickýho polena víc a víc podobá tatíkovi.Prima si tohle může strčit hezky zpátky do prdele.10%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama