Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminalista Petr Kraj se za dramatických okolností setkává s bývalým kolegou, šéfem krajské kriminálky Rosťou Kořenem. Minulosti nikdo neunikne a za všechno se bohužel platí. Nález další oběti v mlýně, svědectví sousedů a zásnubní prsten, navedou vyšetřovatele správným směrem. Smyčka se stahuje a nenápadný sériový vrah znovu útočí. Tereze  jde o život a jen Petr může za pomoci kolegů z okresu a svého psa Egona včas odhalit nebezpečného pachatele. Velký návrat do Prahy se komplikuje... Přijme Petr nabídku, která se neodmítá? Komu nemoc zkříží plány tentokrát? (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natočit případ sériového vraha tak nudně a okatě, to je opravdu umění. Policajti jsou děsné karikatury, v čele s tím Suchařípovým. Navíc do Prahy nemůže fakt nikdo...to snad ne. ()

LexBarker

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to jeví slabší první série. Plus mám ještě jednu výhradu, a to do očí bijící přehrávání Davida Suchařípy. Roli policejního papaláše pojal hůř než třetiřadý vesnický ochotník... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mírné zlepšení oproti prvnímu dílu, ale případ zemědělce alá Ivan Roubal nebyl za víc než jednu hvězdu za prasátka. Prvnímu dílu jsem přestřelil dvě hvězdy za psíka. Scóre Egon vs Tři prasátka 2:1. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10% — Starého psa novým kouskům nenaučíš. Těžko říct, jestli nové díly nejsou ještě o ždibíček trapnější než ty předchozí. Pozor, spoiler — v první sérii jsme „trnuli“, jestli Petr Kraj překoná svou těžkou nemoc, ve druhé sérii je těžce nemocný jeho pes. Na konci určitě jedno oko nezůstane suché. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Být Roubal naživu, tak mu z tohodle, kdyby to viděl, přinejlepším jenom cákne. Natočit něco o tomhle sériovým vrahovi, vměstnat to do dvou hodin na dva díly, použít do toho "vyšetřovatele", který jsou tady plus psa, zamíchat do toho prvky klasické telenovely - to chce fakt hodně velkou odvahu. Výsledek podle toho vypadá. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z veselé Hamplovky je teda dost zamračená baba...Fousatej policajt co mele o mistnich baladach...jeho inteligence prudce klesa a uz se na to temer neda divat. Brrr ten Suchařípa s Hamplovou jsou hnusná dvojka... ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zůstávají stále stejné kvality, kamera, střih, Vaculík a několik dalších herců, vše ostatní je ale čím dál spornější. Pachatel brzy velmi jasný, ale tvůrci(kyně)se vůbec nenamáhají nám vysvětlit, jak to dělal, zejména se mu na jednom místě podařilo na jednom místě svázat tři lidi naráz? Když dvě hodiny, resp. dva večery, se hledá pachatel, tak by snad divákům mohli udělat tu laskavost a dovyprávět příběh. A jestli druhou sérii naplní pro změnu vážné zdravotní problémy psa a budou hybatelem děje, tak to věru je na hranici úletu. ()

Reklama

Reklama