Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminalista Petr Kraj odhaluje další nesrovnalosti v případu Ulricha a skryté souvislosti s neprůbojnou kolegyní. Náhodné setkání s Marií je sladší než vánoční cukroví a Rosťa šílí zlostí. Nalezená naditá peněženka ve sněhu, silný ruský čaj a rodinné tajnosti donutí obrátit směr vyšetřování na východ a zaměřit se důkladně na psychologii pachatele. Ženské intriky a přetvářka, zaryté mlčení a skrytá labilní psychika matou policii a zahušťují napětí předvánočního shonu. Petr a jeho kolegové musí rychle oprášit ruštinu a jednat dřív, než psychopatická vražedkyně opět pozvedne zbraň... Čí slabina povede k vrahovi? A kdo se bojí Petra Kraje? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drtivou většinu času se místo případu sériového vraha řešily vztahy a Vánoce si policisté rozhodně nenechali zkazit. Nulové napětí, sebevražda třemi střelami, hrozné herecké výkony. Až na Vaculíka v podstatě nekoukatelné. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Pojďte se na něco podívat!!!" syn vyvede mámu a dědu před dům, aby zvenčí viděli, že jim někdo na okna napsal " VRAZI" ... to to jako neviděli zevnitř, když to bylo napsané na tabulce průhledného skla? Tahle ultra blbost mne donutila opět okomentovat tento vysoce podprůměrný seriál. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama