Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéf pražské mordparty Petr Kraj je v jednom kole, ale opět ho zradí zdraví, tak na vyřešení vraždy utopeného účetního dohlíží z venkova. Přítomnost vyšetřovatele z generální inspekce na místě činu všechny zneklidní. U řeky se na okrese najdou lidské kosti a Hamplová své pátrání nevzdává. Krajský šéf kriminálky míří za podpory vlivné baronky do funkce hejtmana a jeho auto figuruje v případu Ulricha. Vražda v účetní firmě, podezřelý skinhead a temná minulost propojí případy ve městě a na venkově v sériové vraždy. Kolem Petrovy fary slídí holohlavý muž a na povrch vyplouvají účetní podvody i dávná Velikonoční tragédie... Kdo chce sejmout Petra Kraje? Jaké tajemství ukrývá řeka? (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Hrabovo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrazově jako vždy krásné, audio neposlouchatelné. Bláboly psychologa jsou ještě více mimo než jindy (psychopatie, schizofrenie, paranoia, neuróza, psychóza - všechno na jednom kompostě), to to nemohli elitní  konzultanti ohlídat? Člověk může z vězení klidně písemně vyhrožovat psaním ve velké obálce? ()

Reklama

Meijin 

všechny recenze uživatele

Až moc dějových linek najednou. Proč nestačí vyšetřovat vraždu toho zavražděného ve vaně? Do toho baronka a případ Mládkovi u řeky, obcházející skinhead s ukradeným kolem a více než 10 dílů se táhnoucí kauza Ulrich-Hamplová-Kořen. Bylo velmi těžké se v tom vyznat a navíc podstatné detaily k vyšetřování zmíní jednou a všelijaké domácí problémy a bolístky tam zabírají spoustu času. Ten formát vyřešení každého případu v rámci 2 částí mi také nevyhovuje. V první části je divák sveden na falešnou stopu a někdo se tam celý díl producíruje před kamerou, aby se v druhé části ukázalo, že vrah je někdo jiný, do té doby téměř nezmíněný. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se zkříží kriminálka s telenovelou, vznikne z toho parodie. Já vlastně těsně po shlédnutí epizody vůbec nevím, o jaký případ v ní šlo, protože mu bylo věnováno snad 5 minut, zbytek byly vztahy hlavních i vedlejších postav, intriky, další část psycho zpovědi mrtvého kriminalisty a zbytečné scény, kterými bylo třeba zaplácnout vysílací čas. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama