Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Unavený Petr Kraj si není jistý ani svým zdravím ani šéfováním. Dochází mu souvislosti kolem Ulrichovy vraždy i Blahoutův úmysl ho do případu zatáhnout. Musí se povznést nad minulost a konfrontovat Rosťu. Analýza kostí od řeky, ukradené závodní kolo i zapomenutá sebevražda dívky ho ponoří zpět do práce a spolu s kolegy kriminalisty odhaluje psychicky vyšinutého sériového vraha trpícího bludem vztahovačnosti, který na Velikonoce plánuje svou šílenou pomstu a hromadnou vraždu v kostele. Zastavit ho s nasazením vlastního života dokáže jenom Petr a hlavně jeho pes Egon. Co obětuje pro záchranu věrného přítele? Kdo řídil Rosťovo auto v době vraždy Ulricha? (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy jsem „nadšený“, když v kriminálce vidím moment, kdy elitní detektiv má v ruce pistoli, míří s ní na neozbrojeného vraha, má všechny trumfy v rukou, a namísto toho, aby vraha sbalil a odvezl na stanici, dostane silné nutkání vyslechnout si jeho příběh až na něho ten vrah k překvapení detektiva z pěti metrů skočí, odzbrojí ho a napínavá zápletka je na světě. Poté ještě mnoha divákům ukápne slzička za Egonův hrdinský čin. Petr Kraj má být elitní detektiv pražské kriminálky, ale v příběhu je vylíčen jako naprosto neschopný hňup. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Memento tohoto dílu? Bláboly a nuda. Kdyby tam byla poblíž nějaká nemocnice, tak by to mohli spojit dokupy s Růžovkou. Hezky by to do sebe po všech stránkách zapadalo. Mohli by tam oživovat nějaké oběti, padouchy a policajty. Ještě by se to mohlo spojit s Hospodou a Ulicí. To by byl panečku konečně univerzální superseriál pro českou veřejnost. Každý den aspoň 3 díly, až do zmagoření a pak ještě dál. ()

Reklama

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • V čase 4:27 je možné na monitoru Petra Kraje (Lukáš Vaculík) vidět noviny Krajské listy. Většina textu (vyjma nadpisů) obsahuje úplně nesmyslné věty, které jsou pravděpodobně vygenerované pomocí generátoru náhodných slov (např. věta „Vlivem části ještě proti dříve snu u projížďku trochu ze velký.“). (David7)
  • V kostele při modlitbě „Otče náš“ všichni sedí, což je chyba, při této modlitbě by se měli lidé postavit. (Winster)

Reklama

Reklama