Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Unavený Petr Kraj si není jistý ani svým zdravím ani šéfováním. Dochází mu souvislosti kolem Ulrichovy vraždy i Blahoutův úmysl ho do případu zatáhnout. Musí se povznést nad minulost a konfrontovat Rosťu. Analýza kostí od řeky, ukradené závodní kolo i zapomenutá sebevražda dívky ho ponoří zpět do práce a spolu s kolegy kriminalisty odhaluje psychicky vyšinutého sériového vraha trpícího bludem vztahovačnosti, který na Velikonoce plánuje svou šílenou pomstu a hromadnou vraždu v kostele. Zastavit ho s nasazením vlastního života dokáže jenom Petr a hlavně jeho pes Egon. Co obětuje pro záchranu věrného přítele? Kdo řídil Rosťovo auto v době vraždy Ulricha? (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Memento tohoto dílu? Bláboly a nuda. Kdyby tam byla poblíž nějaká nemocnice, tak by to mohli spojit dokupy s Růžovkou. Hezky by to do sebe po všech stránkách zapadalo. Mohli by tam oživovat nějaké oběti, padouchy a policajty. Ještě by se to mohlo spojit s Hospodou a Ulicí. To by byl panečku konečně univerzální superseriál pro českou veřejnost. Každý den aspoň 3 díly, až do zmagoření a pak ještě dál. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy jsem „nadšený“, když v kriminálce vidím moment, kdy elitní detektiv má v ruce pistoli, míří s ní na neozbrojeného vraha, má všechny trumfy v rukou, a namísto toho, aby vraha sbalil a odvezl na stanici, dostane silné nutkání vyslechnout si jeho příběh až na něho ten vrah k překvapení detektiva z pěti metrů skočí, odzbrojí ho a napínavá zápletka je na světě. Poté ještě mnoha divákům ukápne slzička za Egonův hrdinský čin. Petr Kraj má být elitní detektiv pražské kriminálky, ale v příběhu je vylíčen jako naprosto neschopný hňup. ()

Reklama

Reklama