Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bahno tak zažrané, že už ho nevytře ani uklízečka z Balkánu. Mám rád železniční prostředí (proto jsem si to pustil), docela rád jsem měl Partičku (proto jsem si to pustil...), každopádně tohle byla křupanovina na hranici snesitelnosti. Nevadila by mi bezradná uřvanost, nezastíraná nevkusnost ani dementní humor (většinou si s ním rozumím dobře, meh), ale provedením i dikcí se na úvod všichni zúčastnění minuli - což je u skečovitých věcí dost zásadní defekt. P.S. Druhý díl mnohem lepší, prozatím vše odpuštěno. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl tedy veeeelka slabota, v zásadě o ničem, bez vtipu. Jen samé plytké kecičky, Uvidíme, zdali se z té bídy kluci vyhrabou a začne to být zábavné .... ale moc tomu nevěřím (posledních 15 minut jsem vydržel jen s velkým přemáháním). ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Díky krátkosti jednotlivých skečů to rychle odsejpá a u některých situací a hlášek jsem se dobře bavil. S trochou štěstí by další díly mohly být ještě lepší, uvidíme... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ondřeje Sokola můžu, když ho někdo dokáže zkrotit a nepustí ho k vymýšlení vlastních vtipů. Jakmile si to napíše, režíruje a hraje v tom, je zcela mimo mísu a svůj komediální talent zahazuje plnými hrstmi. Uznávám, že asi dvakrát jsem se u tohoto dílu pousmál (myslím, že u nabízení Fanty k pití a u soutěže o jízdenku), ale jinak jsou to kecy bez vtipu, sázející jen na převlek nebo masku. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to vůbec špatné. Já se párkrát zasmál. Někdy je to malinko slabší, ale z toho jsou tam z razu na raz vtipné scénky :) . Co tam Finger předvádí...jen potvrzuje, že to je velmi kvalitní herec. 63%. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný překvapení. Dobrý šlehy a výborně zahraný (Sokol taxikář, Suchánek manažerr)... Že bych vzal Partičku na milost? Jestli si to udrží tuhle laťku, tak budu muset. Jinak bych měl sám sebe za pokrytce. ()

Henry007 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč? Proč to vzniklo? Proč to někdo financoval? Co tím chtěli tvůrci říct? Má to být vtipné? Satirické? Viděl jsem podivný shluk nevtipných scének, ve kterých se znovu po TELE TELE může Geňa převléct do ženských šatů a Suchánek si sprostě zanadávat.. a.. To jsou jediné dva důvody, které mě napadají k tomu, proč tohle vzniklo, ať už to je cokoliv. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to blbé, ale je to vtipné. Teletele v profesionálnějším hávu s ucelenějším prostředím. Je vidět, že Sokol si uzurpuje hlavní prostor pro sebe. Samozřejmě, že tam jsou hluchá místa, ale jakmile tam břinknou pořádný vtip, tak jsem šel do kolen. Karlův můstek a univerzita Karla Ámosa to zabila. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z té spousty postav a situací mi utkvěly v paměti asi tak dvě. Jednak taxikář Darius Zmrt a za druhé manželé - typičtí stěžovatelé - důchodci Kypří, u soutěžní přepážky. Nádraží vsází (něco jako třeba Kancl) na dokumentárnost, v podobě mluvení do kamery a trapnost, přecházející ve vtipnost. Zde tento záměr funguje pouze částečně, tudíž se divák musí zákonitě často nudit. Nejsem si úplně jistý, zda na tento žánr jsou vhodní partičkovští (v improvizaci se našli) protagonisté, přičemž rozhodně nechci říct, že by pánové nebyli vtipní, a že neumí dělat humor. Naopak. Nebo, že dvojice Sokol - Finger neumí napsat humorný scénář. Naopak, Krásno budiž důkazem. Každopádně všechno má svůj čas a nechám se překvapit, čeho se ještě na Nádraží dočkáme. 30% ()

MirkaP odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to mělo být tak blbé až to bude k smíchu. Ale je to jenom blbé. Škoda. (Maskéři se teda vyřádili.) ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Místy dobrá absurdní hlína (senior hajzlbába a její kreace, sekuriťáci, taxikář, prodej lístků, ...), místy zbytečné (tiskovka vedení). Sokol mě překvapil spíš herecky, nikdy bych nevěřil, jak přesvědčivě zvládne natolik odlišné role, klobouk dolů. Ženě se to ale vůbec nelíbilo a nechápala, jak na skvělé ČD může někdo nadávat, vždyť minulý týden to bylo v RailJetu tak super. Moje argumenty, že po 25 letech po revoluci se konečně 2 roky trochu chytají a že státní nikdy nebude dobré po ní sjely jak voda po kačeně, ale co, nechala mě se v klidu dívat, a to je hlavní. ()

korect 

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit ještě o mnoho horší formy českého humoru. Na tohle se dalo dívat, jenom to je ubíjející nuda ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Suchánek a Genzer nebyli nijak vtipní na Nově, na Primě a nejsou ani na ČT. Bylo by mi to fuk, ale štve mě, že teď jim na to ještě musím přispívat. ()

Reklama

Reklama