Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Estráda nevkusu z rukou lidí, kteří nemají na obrazovkách co dělat už od přelomu tisíciletí. Coby malé děti jsme se smáli vtipům z ranku „ČD – času dost“. Tvůrci na téhle premise postavili celý seriál. Blahopřeji. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Ouje, tady se někdo inspiroval pořadem Come Fly With Me pánů Lucasse a Walliamse, s rozdílem, že bude přeci jen dostupnější pro obyčejný Český lid nádraží, než letiště. Každopádně nejvtipnější fórky jsou takřka zkopírované, ale co, humor téhle partičky každý zná a kdo jej nemá rád, nic mu nebrání se na takový pořad vůbec dívat. Já už jen ze zvědavosti jej sledovat budu a přiznám se, že některé Sokolovy výstupy mě v celku pobavily. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Natahované vtipy, jejichž pointa většinou nevychází. Někdy kvůli načasování, většinou ale, protože je chabá. Opakující se gagy (paní, co loudí peníze na lístek/otrávený ostravský nádražák). Byl by to zapomenutelný počin, který se nevydařil. Možná jsou autoři unavení, možná to spíchli horkou jehlou. Co se ale odpustit nedá, je nepokrytý rasismus – černoch s manželkou prostitutkou, vyčůraný orientální prodavač kebabů… atd. A to ne jako satira ukazující na českou zaprděnost, ale jako jednorozměrné legrační postavičky, kdy si děláme srandu z cizinců, protože jsou jiní. Je to až odporné a zlé. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář působí jak přepsaná epizoda Partičky. Z celé půlhodinové epizody je tam většinou vtipná jedna nebo dvě scény, zbytek je opravdu křečovitě trapný a celý seriál je ostuda pro Sokola, který mi jinak přišel jako poměrně schopný autor. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Bejt všechny postavy vtipný a herecky neodolatelný jako ty Sokolovy, byla by to pětka jako vyšitá. Místo toho mám trauma z některých velmi trapných scének a potřeboval bych dostat neschopenku. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Taková česká vlaková mutace Come Fly With Me. Příliš humoru ovšem toto Sokolovo dílko neposbíralo a na jeden dva dobré vtípky za díl servíruje nálož těch ne úplně dobrých. Častěji se totiž dostavuje trapnost a lacinost. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenápadný projekt České televize, který unikal mému zornému poli překvapivě dlouhou dobu. Partičku mám docela rád, tak mě zajímalo, co se z tohoto projektu zasazeného do prostředí pražského Hlavního nádraží může vyklubat. Jasně, nejedná se o nic přelomového, to dozajisté ne, na druhou stranu jsem si těch šest krátkých epizod dokázal užít. Herecky tomu jednoznačně vévodil Ondra Sokol, ten jeho taxikář a nádražák z Ostravy mně trhali bránici. Z ostatních bych ještě vypíchl Fingera, jehož jsem měl osobně doposud zaškatulkovaného jako herce vážnějších rolí. Inu, mýlil jsem se, šilhající sekuriťák mě též místy dostával do kolen. Genzer docela zklamal, Suchánek tragický, ten za mě v posledních letech předvádí na komediálním poli vskutku strašlivé výkony. Suma sumárum, povedené skeče, které máte za jedno odpoledne zkouknuté. Dejte tomu šanci a uvidíte sami :) Za mě 6,5/10 ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Mně prostě jejich druh humoru sedí, neotřelé prostředí, vtipné hlášky, skvělé převleky, rozhodně lepší než už vyčpělá Partička, výborný Ondra Sokol, ten zahraje všechno. Zajímavé, jak odlišné názory na humor jsou, mě zas vůbec nikdy nepřišla vtipná třeba Čtvrtá hvězda, ze které jsou všichni jaksi "poprdění". ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Žalostně nevtipná, nekonečně natahovaná kydanice, která zcela bezostyšně parazituje na britské "Come fly with me". Proč se proboha u nás musí krást i vtipy? Ptám se. Proč? Je opravdu trapné sledovat "partičku" impotentních komiků, kteří nejnen že nedokážou být originální, ale jsou dokonce tak ubozí, že nedokážou ani okopírovat fór tak, aby byl vtipnej. Zvratek. Absolutní dno odpadu. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Podívejte se, pane redaktore, takhle mi to trhá žíly, že se nějakému Rusákovi ztratil vlak. Takhle mi to zouvá boty, že se nějakému Rusákovi ztratí vlak!" Gába Koloťuk toužící po neschopence, senior toaletářka paní Hana, a tak bych mohla pokračovat ještě dlouho. Každá postava mě svými výstupy dříve nebo později začala bavit a s nostalgií jsem vzpomínala na první díly "Tele Tele", fakt. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

humor těhle pánů mám rád (i když kolikrát jdou zbytečně přes hranu),ale tady zatím první díl žádná velká sláva...pár fórků fajn,ale jinak to má mnohem blíže k Tele Tele než k Partiččce...40% ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

První díly velmi zábavné a lepší než pozdější, a to i z toho důvodu, že bohužel seriál využívá koncept opakovaných vtipů, což ne vždy funguje, a tak scéně chybí aspoň moment překvapení, ale velká spousta scén byla skutečně parádní. ()

Reklama

Reklama