Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele laepus k tomuto seriálu (6)

Nové vedení (2017) (E01) 

Je to blbé, ale je to vtipné. Teletele v profesionálnějším hávu s ucelenějším prostředím. Je vidět, že Sokol si uzurpuje hlavní prostor pro sebe. Samozřejmě, že tam jsou hluchá místa, ale jakmile tam břinknou pořádný vtip, tak jsem šel do kolen. Karlův můstek a univerzita Karla Ámosa to zabila. ()

Levně, levněji, nejlevněji (2017) (E02) 

První díl najel na dobrou notu a druhý v něm v klídku pokračuje. Uzbek na peróně, boty v tašce a takhle mi to zouvá boty. ()

To je bomba (2017) (E03) 

Pořád je to vtipné a to je hlavní. Jasně že některé vtípky jsou slabší, ale o to víc pak člověk vybuchne (v tomto díle doslova), když přijde nějaký pořádný. ()

Návštěva prezidenta (2017) (E04) 

Tak tady tomu naložili teda pořádně. Sice nejsou všechny postavy, ale ty, co jsou, tak jedou dost dobře - nádražáci z Ostravy s girlandami, bezpečáci s kódovými signály i hajzlbába s Tudorkou. ()

Měsíc bezpečnosti (2017) (E05) 

No tak tenhle díl jdu bez obav na plný počet, ačkoli se obešel bez dvou dementních sekuriťáků. Zvlášť dvě závěrečné scény to totálně zabily - nejdřív ostravské školení v jízdě s ještěrkou a pak Tudorka u psychologa. Jinak Suchánek je stále a stále a stále lepší a lepší a lepší. Jeho nádražák ve vagóně popisující, kam přijde která bedna... tleskám a těším se na poslední díl. ()

Noční život (2017) (E06) 

Pro mě nejslabší epizoda, čekal jsem o dost nabušenější závěr, ale působilo to spíš jako zbytky, co neupíchli v předešlých dílech. ()

Reklama

Reklama