Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

Fipuuuu 

všechny recenze uživatele

"Takhle mi to trhá žíly, pane redaktore, takhle mi to trhá žíly, takhle mi to zouvá boty, vidíte to, jak mi to zouvá boty?!" ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Znám i Come Fly With Me, jak tu někteří tolik zdůrazňují) předobraz Nádraží. Přesto dávám plný počet, a to i protože jde o věc jen velmi velmi vzdáleně podobnou tomu anglickému sitcomu - v podstatě nezmínit to tu někteří, ani by mi to nedošlo, že to jako "opajcli". Když se při komedii řežu, je to zkrátka splněný úkol; a tohle jsem viděla několikrát a jistě ještě někdy zas mrknu. Genzer jako různé báby je k počůrání směšnej (nejlepší jako pokladní), Finger jako různé báby k pomočení (nejlepší jako ta stěžovačka obézní). Chmela jako postsovětský mafián nebo jako hippie černoch - hilariozni. Sokol jako líná cigna (vyzdvihnout musím zejména píseň "Aj, Doktóre džamore psycholíča"), ostravský ajznbon nebo jako litevskej taxikář, topovka. Tradičně nejslabším článkem je Suchánek (postava ředitele je fakt průser), něco jako když si koupíte hodně výhodné megabalení bonbonů, ale musíte to vzít i s těmi s příchutí asfaltová cesta. ()

FunTomCZ 

všechny recenze uživatele

Mám takovej dojem, že kdyby to samý bylo britský nebo americký, rozplývala by se tu většina těch, co dávaj Odpad nebo 1* nad tím, jak je to skvělý a přesně na hraně trapnosti a "zrcadla společnosti" a podobně... ()

patmull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká verze Come Fly With Me od tvůrců Malé velké Británie. Trochu tomu chybí vtipnější momenty, ale možná to přijde v dalších dílech, ale potenciál v tom je. Je to takové správně buranské i reflektující naší spolešnost. Bohužel mám pocit, že tenhle styl humoru nemusí diváci pochopit a ti kteří to pochopí, nad tím ohrnou nosem. ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

je těžké v této zemičce nastavovat zrcadlo buranství..:) já se bavila nad očekávání...už tady někdo měl zajímavý postřeh: Come and fly with me je v červených číslech,ale tohle je trapárna..ač je to uplně stejné?? ()

PotatoCZ 

všechny recenze uživatele

Z každé epizody tak jedna dvě scénky stojí za to. Občas jsme si říkal, že to na papíře nemuselo znít tak špatně. Ani nevím, proč to v reálu nefunguje. Každopádně, výsledek je často relativně nudný, suchý, očekávatelný. Pokud mám chuť na tenhle styl humoru, kouknu se raděj na staré díly TeleTele. Pro hlášku "Milej pane, zlatej pane" a "pana Gábora - Gába" dávám 2 hvězdy - 35%. ()

Fracek odpad!

všechny recenze uživatele

Moc přetahované dialogy bez špetky humoru, vlastně je to takový trapas až takto se mediálně odkopat... prostě o ničem. ()

solver 

všechny recenze uživatele

TOP postavy dle herců a pořadí: 1. Vitalij (ICH), 2. Darius (OS), 3. somračka (MF), 4. pokladní (RG), MS bohužel nic - před ním by stál za zmínku i Gába, a ostravský nádražák (oba OS) ()

ondra.p 

všechny recenze uživatele

Za todle utrácí naše vaše televize koncesionářské poplatky? Šílenství, 15% a to jsem ještě hodně hodnej. ()

Calabria 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil, že budou Partičkáři v komedi-seriálu s převlekama, Ale vtipky jsou slaby a převleky minimální. Abych řekl pravdu tak až na vyjímky je to knír celý převlek apod. ()

NikolaKe 

všechny recenze uživatele

Já musím hrdě říct, že se mi Nádraží líbí. Bála jsem se, jak do partičkový čtyřky zapadne Martin Finger, ale paní Kyprá mluví za vše. A když připočtu holky od záchodů nebo ochranku.. Je mi úplně jedno, jestli je to odněkud převzatý nebo okopírovaný nebo je to něčím inspirovaný, mě to prostě baví. ()

verbal_cohle 

všechny recenze uživatele

Divím se tak nízkému hodnocení ve srovnání s Come Fly with Me. Myslím si, že se podařilo přenést náladu a myšlenky anglického originálu do českého drážního prostředí. Výborná práce kostymérek! Herci dobře pracují s hlasem. Jediný problém mám s tím, že většina scenek je pouze úsměvná (pár jich je až trapných {babka}) a nejvíc si na nich cením právě fyzické podoby postaviček a ne jejich monologů. Zábavný mi přijde pouze Darius Zmrt, Cameron White, ostravaci a občas securitáci. ()

Anajka 

všechny recenze uživatele

Kdo se nebaví, zjevně nepochopil o jaký humor se tu jedná. Perfektně vypracované postavy, typy lidí, povahy, které každý den potkáváme a většinou nám lezou na nervy nebo nestačíme kroutit hlavou jestli je tohle možné, ano možné to je´, dokonce pravděpodobné. A vy jste je neviděli? Já ano a skoro každý den aspoň jednoho :) ()

Reklama

Reklama