Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení se stalo, že si místní opilec všiml, jak míří kamera na Igora Chmelu převlečeného za reportéra Pavla Kožína, a začal různě prudit. Prudil tak dlouho, až to skončilo šarvátkou. (VSVB)
  • Nejdéle trvalo maskérům nalíčit a obléct Ondřeje Sokola a Martina Fingera v roli manželů Kypřích, Martina Fingera v roli Babky z Ostravy, Richarda Genzera v roli toaletářky Hany Kočkářové a Ondřeje Sokola v roli dealera Cameruna White. (Česká televize)
  • Skuteční taxikáři chválili filmaře, jak oblékli Ondřeje Sokola, když hrál taxikáře Dariuse Zmrta. Jen prý bílé ponožky v sandálech chyběly. (Česká televize)
  • Když byli Ondřej Sokol a Martin Finger oblečení jako sekuriťáci Petr Pyl a Zdeněk Chlemta, tak se stávalo, že za nimi chodili cestující a vyptávali se jich, odkud odjíždí nějaký vlak či autobus. (Česká televize)
  • Když byl Martin Finger oblečen jako bezdomovec Vojtěch Klaus, tak se stávalo, že si k němu v parku před hlavním nádražím přisedávali různí lidé. Jeden z místních bezdomovců si Martinovi dlouze stěžoval, jak mu ty televizní štáby někdy lezou krkem. Martin, aby nevypadl z role a aby dodal své postavě autentičnosti, tak si s bezdomovcem zanadával na filmaře a jejich praktiky. (Česká televize)

Reklama

Reklama