Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mládež ze Springfieldu odjíždí autobusem na dětské zasedání OSN. Protože však během jízdy zlobí a rozptylují řidiče, dojde k havárii – autobus spadne do moře a vlny ho odnesou na opuštěný ostrov. A jak si s nastalou situací děti poradí, když na ostrově není žádné jídlo, pití ani opičí sluhové? (Česká televize)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak neviete, ako funguje OSN, tak táto epizóda vám to názorne ukáže. Opäť to nemá skoro chybu, ale niečo mi k dokonalosti chýbalo. Hlášky ohľadom školského autobusu, spomínanej OSN a predstava krásneho života na ostrove sú luxusné. No a ak sme sa minule dozvedeli, že Nelson by mal rozvíjať svoju kariéru futbalistu, tak Ponorkobus zase ukazuje jeho právnický talent. Byť obvinený z vraždy, neváham ani minútu... ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V scéne, kde sa objavuje žiacky model OSN, pri hádke medzi deťmi riaditeľ Skinner začne búchať svojou topánkou o stôl. Táto scéna je narážkou na Nikitu Chruščova, ktorý na zasadaní OSN v hneve začal búchať svojou topánkou o stôl, snažiac sa tak dať váhu vlastným slovám. (Saber)

Reklama

Reklama