Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer kandiduje na vedoucího odboru technických služeb ve Springfieldu. Rozjíždí mohutnou volební kampaň – a neštítí se použít jakýchkoli prostředků na zlikvidování svého protivníka. (Česká televize)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne som pochopil význam textu Pride in the name of love... a pochopil ho nadosmrti aj Homer. Ten je ale tentokrát obzvlášť aktívny, nie ako minule s tou lenivou opicou. Čo s mestským odpadom? Homer vymyslí plán, ktorý príliš nefunguje, a tak vymyslí ďalší plán, ktorý na prvý pohľad funguje lepšie, ale nakoniec je to to najhoršie, čo kedy tento bezpečnostný technik vymyslel. Najviac to ale zlízne Adam Clayton, oceňujem jeho nadhľad a že si takto dokázal zo seba vystreliť. Nakoniec si ale to pivo u Očka dal. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dobrá zpráva, popral jsem se s popeláři, takže nám přestanou vyvážet odpad." Homer chce otřást klecí odboru technických služeb, bohužel jeho kampaň zpočátku vázne, a to navzdory infiltraci koncertu U2. Pak ale dostane, co potřebuje, a díky atraktivnímu sloganu (a taky nějakým těm lžím a poštelovaným brzdám) vyhrává volby a pouští se do plnění nákladných volebních slibů... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda z deviatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Trash of the Titans" (Kde s odpadom?). Potom čo sa Homer Simpson dostane do konfliktu so smetiarmi začne kandidovať na post vedúceho technických služieb. Občania Springfieldu mu po jeho populistickej kampani dajú svoju dôveru. Má sa postarať o to, aby dobre fungoval vývoz a likvidácia komunálneho odpadu. Ukáže sa však, že je to nad jeho sily. ***** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Skupina U2 během koncertu zpívá píseň „Pride“. (Duoscop)
  • V epizodě se objeví narážka na seriál Kojak (od r. 1973). (Duoscop)
  • Jedná se o dvoustou epizodu seriálu. (SONY_)

Reklama

Reklama