Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 11

(série)
USA, (1999–2000), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (15)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A z toho plyne ponaučení Lízo: Pokud se tvoje sny neplní, stěžuj si a obviňuj všechny kolem." "To je tedy mizerná lekce, pane Clintone." "Jó, a já jsem zas mizernej prezident." ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo zlatých časov seriálu mi jedenástka pripadá možno tesne pod vrcholnými sériami, nie je tu totiž až tak veľa plnohviezdičkových epizód, aspoň z môjho uhla pohľadu. Geniálnych, kultových a legendárnych fórov sú tu ale stovky. Opäť sa ťažko vyberá to najlepšie, ale asi jednoduchšie ako pominulé série. Tak len tak z voleja; Kto vie, kto ovdovie, Pánska rodina alebo Plastický Očko asi vedú. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů jedenácté série 80,5% ***** (u Simpsonů dávám 5* od 80%) . Zlatá Simpsonovská éra je ta tam. Co se všech dílů týče nejhorší řada od druhé sezóny. Spousta tuctových dílu se sice občasnými geniálními fórky, ale také dost často slabším příběhem. Pořád se zde ovšem dají najít skvělé a zábavné díly jako Fujtajbl nebo netradiční Cena smíchu. **** ()

Galerie (14)

Zajímavosti (130)

  • Když Marge popisuje po telefonu policii Bartovu podobiznu, tak seržant Lou na základě jejího popisu nakreslí postavičku Dennise z komiksu a seriálu Dennis – postrach okolí (od r. 1986). Postavička Barta byla touto postavičkou inspirována. (Duoscop)
  • Číslo bytu Apua a Manjuly je stejný jako počet jejich dětí – 8. (peeteno78)
  • V kanadsko-francouzské verzi seriálu dabuje postavu Homera Hubert Gagnon. Tento herec zároveň působí jako dvorní dabér Mela Gibsona, který se v této epizodě objevil. (peeteno78)

Reklama

Reklama