Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 14

(série)
USA, (2002–2003), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Alf Clausen
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (14)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najvyrovnanejších sérií, kde som nešetril plnými počtami. Čiže vyberať tie najlepšie epizódy tentokrát nemá už vôbec zmysel. Ale čo už, označme napríklad Chrám Simpsonovcov, rockovanie so Stonnmi alebo Nedovu krásku. Nechýbajú piliticky nekorektné fóry a množstvo dnes už kultových scén a hlášok. Inými slovami ide asi ešte o lepšiu sezónu než bolo zopár predchádzajúcich, tiež ale bez pochybností ohodnotených plným počtom. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer gay? Marge s dudama, potažmo svalama? Šáša v politice? Ok, se čtrnáctou sérií už to jde s celým seriálem celkem z kopce... je tu sice pořád ještě spousta vtipů a gagů, ale už se z celého seriálu začíná vytrácet ta slabá humorná nekorektnost a začíná to víc volat po vážnějších tématech... hodně dílů si pamatuju z dětství, a furt to smrdí nostalgií, ale hodně dílů tratí teď oproti starým sériím... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (121)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když se na konci tábora Homerovi nechce domů, Mick Jagger mu říká: „It's only rock 'n' roll camp,“ a Homer na to odpoví: „But I like it.“ Jedná se o odkaz na skladbu „It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)“. (peeteno78)
  • Když si Homer položí rohožku před kostel, tak se dozvíme, že je na ní napsáno: „Tady je Homerovo.“ Na rohožce je ale napsáno: „Simpson.“ (Duoscop)

Reklama

Reklama