Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář Burns objeví slasti virtuální reality a najme si Marge, Lisu, Maggie a Barta, aby mu ve virtuálním světě hráli rodinu... (TV Prima)

Recenze (9)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se Simpsonovi snaží nějak do svých dílů dát i moderní VR, ale že by to byly dokonale propracované a promyšlené fórky se říct nedá... Hold žlutá rodinka se vkrádá na obrazovky spíš z nostalgie než kvůli kvalitě... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre niekoho sú Homer, Marge a ich deti rodina zrodená v najhlbších hlbinách pekla, pre niekoho iného zase absolútny ideál dokonalosti. Ako napríklad pre Burnsa, ktorý sa rozhodne, že vo virtuálnej verzii svojho života mu budú rodinou. Ale pozor, bez Homera. Skvelý nápad, ktorý dostane ďalší rozmer počas záverečnej scény z budúcnosti. No a pomedzi to si Homer užíva doma samotu a tak skvele som sa čisto v jeho prítomnosti (nikto nikde) dlho nepobavil. Ale pozor, má aj podobne uletenú susedku. Spoločná črta? Nemajú radi Flandersa. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na poměry posledních 6 sezón se jedná o nadprůměrný díl. Nelíbí se mi to zbytečné zápojování moderních technologíí do příběhů, ale je zde mnoho humoru a je to celkově naservírováno vtipně. Druhá dějová línie s Homerem a jeho kámoškou, mě upřímně pobavila, byla jenom krapet nedotažená. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě hraje píseň „I Feel Free“ od kapely Cream. (FrankSusta)
  • Když Marge telefonuje Homerovi, že se nevrátí domů, tak jí sledují oči na obraze pana Burnse. (Duoscop)

Reklama

Reklama