Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi se rozhodnou Ottovi (řidiči školního autobusu) uspořádat svatbu. Obřad ovšem skončí fiaskem, neboť ženich v poslední chvíli od oltáře uteče. Zhrzená nevěsta zůstává u Simpsonových, kteří se cítí za onen nešťastný zvrat zodpovědni, a pomáhá Marge v domácnosti. Počáteční Margino nadšení se však mění v noční můru... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,...Nebo tě umlátí barbínou!" ,,Jo to by bylo dobrý!" • ,,Klídek jen hltá...dobře, možná ne." • ,,Ten váš bůh je tu někde s námi?" • ,,Prý když se 5x za sebou řekne Krvavá Marry, tak se ukáže, ale vydloubne ti vobě voči." ,,Já zase slyšel, že žere pankáče." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda z jedenástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "It's a Mad, Mad, Mad, Mad Marge" (Šialená a ešte šialenejšia Marge). Postpubertálny šofér školského autobusu Otto Mann požiada o ruku dievča s ktorým sa zoznámil na rockovom hudobnom festivale. Ich svadba sa koná u Simpsonovcov. Otto však počas obradu svoju nevestu opustí. Tá zostane potom žiť so Simpsonovcami. Časom však začne Marge Simpsonová na ňu žiarliť. Ocitne sa až na pokraji šialenstva. **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to tak vyzeralo, že ďalší springfieldský starý mládenec sa ožení, ale osud chcel, že to tentokrát nevyšlo. No a svoj podiel viny má na tom aj Marge. Otto slušne hláškuje, slon na záhrade veľmi potešil a dej po svatbe z nejakého dôvodu nie je tak vtipný ako to predtým. Čo neznamená, že nerozmýšľam nad plným hodnotením. No a Bart sa snaží nakrútiť školský film, kvôli kamerám bol zrušený na škole zemepis. To by vysvetľovalo, prečo Američania nevedia, kde je Slovensko. ()

Zajímavosti (4)

  • V této epizodě se poprvé objevili Ottovy rodiče a Ottova bývalá snoubenka Becky. (Duoscop)
  • Během žádosti o ruku hraje z rádia „Every Rose Has Its Thorn“ od Poison. (Duoscop)

Reklama

Reklama