Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Také u Simpsonových bývá doma občas trochu moc rušno a po jedné bouřlivější výměně názorů se dokonce ocitnou nejdříve ve vězení a posléze v péči sociálního pracovníka. Nápravný program přinese ovoce – ale stmelenou rodinu čekají další překážky. Na scénu vstupují dvě ženštiny, které Homer a Ned Flanders poznali v Las Vegas... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Radši zůstaneme doma, aspoň dokud se nepřestanou rozpouštět veverky." • ,,Já jsem Brenda, mám v programu, abych se chovala klidně... NIČÍM!" • ,,To je žužu!" ,,Policejní brutalita!" •  ,,To né! Ona mu snad dělá sendvič!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť zopár vynikajúcich fórov. Marge chystajúca cvičné večere, nová manželka chystajúca sendvič, vlci na porade. Bohužiaľ opäť ide o epizódu, v ktorej sú hneď tri dejové línie, a ako to už chodí, idú po sebe, takže pri tej tretej už ani neviete, ako to celé začalo. Inak to nemalo chybu a spomínané fóriky patria k zlatým hláškam či scénkam celého seriálu. Možno nás zase niekto vyhrá v kartách... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

  • Stigmata, která má Milhaus, jsou krvácivé rány v místech, kde měly být způsobeny Ježíšovi Kristovi během ukřižování. (Duoscop)

Reklama

Reklama