Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer narazí na krabici, ve které Marge uchovává památky na počátky jejich vztahu. Některé dopisy však naznačují, že všechno nebylo tak růžové, jak to ve vzpomínkách vypadá. Homer dospěje k závěru, že Marge vlastně ničí život a odstěhuje se. Podnájem shodou okolností najde ve čtvrti čtyřprocentní menšiny... (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda zo štrnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "There Gays ofthe Condo" (Štvorpercentná trojka). Manželstvo Homera Simpsona a Marge Simpsonovej sa po rokoch ocitne vo vážnej kríze. Vyústi to až to do toho, že Homer opustí ich spoločný domov. Začne bývať v podnájme u dvoch homosexuálov. Toto je jedna z tých častí tohto seriálu, kde sa prejavil vplyv agresívnej lobby úchylakov z LGBTI. ** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer v tejto epizóde prejde skutočne vývojom. Ako dlhoročný homofób konečne zistí, že išlo iba o predsudky. K prehodnoteniu vlastných názorov ho prijme krátky pobyt s dvoma homosexuálmi. Ešte predtým ale poteší spoločné rodinné skladanie puzzle, kedy sa chvíľu zdá, že posledným chýbajúcim dielkom je Lennyho hlava. No a manželstvo sa podarí zachrániť vďaka súkromnému rockovému koncertu, tajomným videokazetám a, pozor, alkoholu. A vy zase prehodnotíte svoj vzťah k sadrokartónu. ()

Zajímavosti (9)

  • V této epizodě je odhaleno, že Duff Man je gay. (peeteno78)
  • Když Homer řekne Nedovi, že mu chybí žena, tak tím naráží na epizodu Kdo ví, kdo ovdoví? (2000), ve které Nedova žena zemřela. (Duoscop)
  • Během nákupů hraje píseň „West End Girls“ od Pet Shop Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama