Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer vezme děti do kina – a protože jsou všechny dětské filmy vyprodány, dopřeje jim pořádný horor. I otrlý Bart má dost a doma pak oba s Lízou slyší z půdy divné zvuky... (Česká televize)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ziff nepatrí medzi moje najobľúbenejšie postavičky, ale tvorcovia asi ani nemali záujem o to, aby táto otravná postava niekomu aj bola. Problém je, že epizóda venovaná jeho osobe mi je akosi proti srsti. Navyše som asi nepochopil kauzalitu, prednedávnom bol miliardár a teraz sa v retrospektíve dozvedáme, že o peniaze už dávno prišiel, respektíve že to bolo pred dávnejšie pred rokom 2003. Niektoré fóry ale potešia, úvod v kine je super a aj finále vo väznici. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,To všechno je jen jako až na to, že je to podle skutečné události. Z nichž část se stala právě v tomhle kině." • ,,Tatínek nehoří, tatínek hoří." ,,Žádný tatínek nehoří!" BUEHEHEHE! ,,No dobře - hoří." ()

Zajímavosti (10)

  • V epizodě zazní úryvek písně „Mambo No. 5“ od Lou Begy. (Duoscop)
  • Horor „The Re-Deadening“, na který jdou postavy do kina, je parodií na filmy Městečko prokletých (1995), Dětská hra (1988) a Ti druzí (2001). Panenka s knoflíky místo očí pak nápadně připomíná prokletou panenku Annabelle, která byla k vidění v dnes již uzavřeném muzeu manželů Warrenových. (fiLLthe3DD)
  • Během pokeru mizí ze stolu žetony a akcie firmy. (Duoscop)

Reklama

Reklama