Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto díle přesvědčí Líza Marge, aby se zapsala do baletní školy Chazza Busbyho, což bylo za mlada jejím snem. Ve škole se ale projeví Lízin talent pro balet a místo Marge je přijata ona. O přestávce se Líza nadýchá cigaretového kouře od jejích kolegyň a uvědomí si, že po inhalování je mnohem aktivnější a jde jí to lépe. Začne být na cigaretovém kouři závislá. Homer si mezitím zařídil v domě místnost, kde si sám suší maso. Na to ale dostanou chuť i mývalové – bitva o sušené maso může začít. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná nálož vydarených fórov v inak dvoch skôr nevýrazných dejových líniách. Líza ako balerína zisťuje, že každá poriadna baletka je zároveň aj závislá fajčiarka a Homer zisťuje, kto stojí za zmiznutím hovädzieho z jeho tajnej skrýše. Paródia na klasickú myšlienku, že rodičia by nemali prostredníctvom svojich detí plniť svoje nenaplnené sny, je ale vydarená. To si uvedomíte najmä pri pohľade na Barta trénujúceho za mexického zápasníka. Bude z toho niečo? Asi nie. ()

Zajímavosti (5)

  • Když chce Homer ukázat Apuovi své sušené maso, tak jde ve sklepě zahlédnout velkou kamennou hlavu, která odkazuje na epizodu Krevní msta (1991). (Duoscop)

Reklama

Reklama