Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David, Samantha, Joe, Eric a Susan vyrazí na večírek, kde však dojde k roztržce a vyhodí je. Na zpáteční cestě potkají vystrašenou Fawn, která má celé šaty zakrvácené. Vezmou ji tedy do auta a všichni společně ujíždějí pryč. Pronásledují je však stíny, které jsou uctívači Ďábla a chtějí mu Fawn obětovat. Všem se však podaří uniknout. Ve městě pak požádají kněze a šerifa o pomoc. Od šerifa se dozvědí, že zde vládne Zlo a někteří obyvatelé jsou dokonce přesvědčeni, že je bránou do pekla. Později však zjistí, že za temnou silou stojí právě otec Seth a Fawn je tou, která ho ovládá! Přesto, že jsou v ohrožení, dále hledají místo, kde se černé mše konají. Kdo bude další obětí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Avathar odpad!

všechny recenze uživatele

"Už ste mi vymenovali šesť mŕtvol a to som ešte ani neraňajkoval!" Tisíckrát videný guláš bez pointy a príbehu. Pochybujem, že sa niekto vydesí pri pohľade na satanistov v trápnych maskách, ktorí dokonca ani nevedia poriadne zložiť pár tupých teenagerov a neoplývajú práve veľkou dávkou inteligencie. Nezachráni to ani Bergin, skôr by som povedal, že jeho rola je úplne na smiech. Film sa snaží nenápadne odkukávať od všetkých možných hororov a neprináša ani nepatrnú snahu o vlastný nápad a utápa sa v scenáristickej bezradnosti. Záver, tomu všetkému nasadí poriadne tŕňovú korunu. Proste humus! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +průběh filmu je zase trošku jiný, některé záběry -holky nejsou moc sexy, nulová atmosféra a napětí/// Ze začátku to vypadalo slibně, hlavně postavy se chovali, jednali a mluvili normálně (to je snad zázrak). Ovšem potom film nabídl několik dějových zvratů, (které se možná dali čekat) a ty pořádně zamíchali filmem. Potom už to mělo opravdu béčkový spád. Mimochodem ten Charlie O´Connell je svýmu bráškovy Jerrymu dost podobný :-)/// Celkem 46%/// ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu není ani za mák napětí nebo atmosféry, děj nemá kouska logiky, dějové zvrat(k)y jsou debilnější než co jiného, takže proč ta jedna * ? Za tu blondýnu v kozačkách a minisukni a hlavně za kašpárkovské kostýmy satanistů. Mně honit po lese takhle vymóděná parta přerostlých trpaslíčků, dostanou mne coby dup, neb bych se složil smíchy při pohledu na ně. ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Od žánru nízkorozpočtových hororů raději nečekám vůbec nic. V televizi se na ně v noci o víkendu dívám jen tehdy, když opravdu nemám co dělat a nechce se mi ještě spát. Tento (rádoby) horor jistě není žádnou vyjímkou. Špatný scénář, špatní herci, špatná kamera a podprůměrná hudba, tak by se dala stručně shrnout Ďáblova obět. Nevím, proč je film řazen do kategorie hororů, když tam v podstatě nic hrůzu nahánějícího není. Ba naopak, něco mi přišlo dost k smíchu, jako třeba scénka, když umíral svatý otec, coby hlavní záporák. U těchto filmů ještě bývá před závěrečnými titulkami nějaká ta "třešnička na dortu" v podobě nějakého překvapení ve scénáři. Zde se na konci objevil, v té době již mrtvý, hlavní záporák. Já nad tím jen mávl rukou a konečně jsem si mohl říct "skvělý, mám to za sebou", a mohl už jsem jít spát.0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento film neběžel před časem v televizi, asi bych na něho ani nikdy nenarazil. Vzhledem k nepříliš lichotivému hodnocení na internetu (kterému mimochodem musím dát za pravdu), se tomu ani nedivím. Jedná se o další „céčkovou“ podprůměrnou teen vyvražďovačku, tentokrát obohacenou o uctívače Satana. Bohužel kromě celé řady již ohraného klišé, slabých hereckých výkonů a nulové atmosféry, se tu nedočkáme ničeho zajímavého. Jo vlastně bych lhal - ve filmu je použita hláška: „Buď tam bude pořádná zábava, nebo můžeme šukat…“ No a je docela škoda, že se tam raději nedělalo to druhé (nějaká ta obnažená holka se tu ukázala), protože zábavná podívaná to rozhodně nebyla. Takže s pokřikem "Hail Satan" jsem nejprve byl trýzněn sledováním párty pro smažky, kde se kromě polonahých tanečnic nedalo dívat vůbec na nic – všichni se tam chovali – pohybovali jak dementi, abych se následně dočkal opravdu „nervy drásající“ honičky po prašné cestě a následně lesem. Mimochodem už jsem pár „satanistických“ filmů viděl, ale ještě v žádném z nich neměli členové sekty takto srandovní kostýmy (potažmo masky na ksichtu) jako tady. Scénář se držel pevně jako klíště ohraných a již mnohokrát viděných situací (lépe řečeno právě onoho neoblíbeného slova klišé), přesto se tu tvůrcům přece jenom asi ve dvou případech podařilo navodit moment překvapení. Bohužel hloupé herecké výkony, prostě nedokázali ani v těchto případech vytěžit kýžené ovoce a tak jsem si říkal, že alespoň finále by mohlo být dobré a konečně sebou přinést svěží vítr do jinak dost uspávající nudné podívané. Bohužel kromě zajímavého sestřihu sexuálního tělocviku dvou hlavních záporáků a „mučení“ Jennifer Lyons (která vážně kromě svého poprsí nemá co nabídnout), jsem se ničeho zajímavého nedočkal. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě a v Sherman Oaks v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama