Reklama

Reklama

Legendy Polskie: Smok

  • Velká Británie Polish Legends: The Dragon

Obsahy(1)

Na Krakov zaútočil drak Adolf Kamchatkov. Terorizuje celé mesto a miestni obyvatelia i vojsko sú na neho krátki. Navyše unáša mladé ženy. Nakoniec sa mu postaví mladý konštruktér robotov Janek. (Ampi)

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na město útočí terorista jménem Drak, který unáší mladé krásné ženy dokud se mu nepostaví "statečný Honza". Vizálně opět perfektní, nápad super a dojde i na sexy Terminátora! 8/10. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Duke Nukem terorizuje Krakow a je na něj krátká i armáda, tudíž ho nakonec musí vyfa(/u)ckovat náctiletej posera s dronem ve tvaru šukedelický rajdy. Bohužel je to dost málo cool sranda, když už to jako cool sranda zjevně vzniklo = výsledek impozantně blboučkej. Obrázky a holky pěkný. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

První z Legend Polskiech, s malým cameem Jezryho Stuhra a větší rolí pro danského mazela Dennise ala Kima Tolda jako draka Adolfa Kamchatkova. Hrdina mladík Janek je sice označen jako švec, ale nevyrábí boty nybrž roboty. Což mu v Krakově ohroženém drakem pomůže. Na jaký film dívka Ola mohla s Jankem jít? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Terorista Adolf Kamchatkov přezdívaný drak unáší fešný holky. Je tu ale i Janek kterej má zálibu v robotice. A ten sestrojí krásnou terminátorku. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Upřímně, Smok se mi z cyklu Legendy Polskie líbí nejvíce. Jednak díky výborně naroubovanému klasickému příběhu na bedra sci-fi, ale i díky Martě Mazurek, která povyšuje výsledný vizuální dojem na novou úroveň. (VideaČesky.cz) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Na stránkách VideaCesky jsem narazil i na tento polský kraťas. Od tohoto známého a zkušeného animátora jsem už pár filmů viděl a nehodnotil jsem je špatně. Tento, ale přes veškeré precizní provedení nepochválím, protože je jen na efekt, totálně puberťácký a chybí mu duše. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Drak v kráľovskom meste unesie princezné na hig-tech spôsob. Kiežby by to malo lepší scenár. Inak to ostalo pri dobrom nápade a obstojných efektoch. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Drak, jakožto "obyčejný" korbič, který sbírá polské děvčice, protože mají přece ze všech nejvíc vitaminů mě dost bavil. Sympatické hlavní postavy jsou jen dalším kladem na tomto povedeném kousku, který prostě jen znovu a znovu dokazuje, že polská kinematografie je na míle vzdálená od té naší. Bohužel. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tohle je epický! A jak! Totálně mě to dostalo a žral jsem to od začátku do konce. Chci celovečerák a tu Terminátorku! ()

matolos1 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojne natočená ptákovina s pomerne kvalitnými efektmi, sviežim tempom a dobrými hercami. V podstate je to stručne zhrnutá schéma dnešných marveloviek. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Z polských legend jednoznačně nejméně vydařený příběh. Námět slibný, vizuál na jedničku a pár zajímavých drobností včetně šmírujícího robůtka, ovšem dějově byl Drak fadní, šedivý průměr zakončený očekávanou romantickou tečkou. Možná to chtělo více odlehčit? Každopádně Drak sahá Baziliškovi tak nanejvýš do pasu. Dvě hvězdy a trochu zklamání... ()

Reklama

Reklama