Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miniseriál vysílaný jako výplň mezi 3. a 4. sérií seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. Po událostech filmu Avengers: Age of Ultron má S.H.I.E.L.D. nového ředitele Jeffreyho Mace (Jason O'Mara) a inhumanka Elena Rodriguez (Natalia Cordova-Buckley), známá pod svou přezdívkou Yo-Yo nebo také Slingshot, podepsala Sokovijskou smlouvu, dle které jsou všechny akce a veškerá činnost inhumanů pod přísným dozorem. Yo-Yo si ale dohledala polohu vraha, který zavraždil jejího bratra, a chce svou pomstu. Žádost o jeho dopadení podala i novému řediteli, ten si klade jiné priority, ale slíbí, že až přijde čas, dojde i na tohle. S tím se ale Yo-Yo nespokojí a rozhodne se potají vydat na smrtelně nebezpečnou misi. (martanius)

(více)

Recenze (24)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Webseriál, který vyplňuje vánoční pauzu S.H.I.E.L.D.u, se zaměřuje na inhumanku Yo-Yo. Bohužel mě to zatím moc netáhne. Je na to vidět, že je to pouze výplň. Ani finále mě moc neohromilo... "Nedělejte nepořádek v laboratoři!" :D ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Tahle minisérie o Yo-Yo pěkně doplňuje Agenty SHIELDu. Sice to není nic, z čeho se posadíte na zadek, ale je to příjemně strávená půlhodinka, které uzavírá jednu linku ze třetí řady. 70 % ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní doplněk, na web kraťas navíc kvalitně natočený - nebýt rozkouskování na několikaminutové díly, působilo by to jako další klasická epizoda. Elena Rodriguez je vcelku zajímavá postava a jsem zvědav, jak si s ní tvůrci v nadcházející sérii poradí. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jako výplň a bonus pro fanoušky seriálu víc než dostačující. Na zkrácení dlouhé chvíle jako dělané, jen z toho mohli udělat jen jednu epizodu, to přepínání z jednoho dílu na další každých šest minut je docela otrava. 7/10 ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Yo-Yo je skvělá, takže tenhle doplněk k její postavě mě potěšil. Navíc se to ani moc netváří jako mini webseriál a působí stejně epicky, jak samotnej seriál. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Sestidilna miniserie kolem Yoyo, puvodne jsem si myslel, ze to je kratky serial a ono to bylo jen par minutovych videi. Ackoliv se napric dily mihne vetsina 'hvezdneho' castu, za me docela o nicem a prevlada ve me zklamani. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Aspoň někde se více řeší dopad Sokovia Accords, i když se stejně žádné vyústění nenastane. Samotná kvalita minisérie je potom přímo úměrná času, který dostala, tedy dostačující, jedině poslední epizoda zůstala za očekáváním. A je dobře, že Yo-Yo dostala prostor vyhrazený čistě jen pro ni, když se v hlavním seriálu neobjevuje pravidelně, o to vzácnější jsou i její dialogy a kontakt s ostatními agenty. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na tohle měl dívat na každej díl po týdnu, asi zapomenu, o čem byl ten předchozí (klidně to mohli spojit do jednoho kraťase a nerozpitvávat to na epizody). Když jsem to ale viděl vše hned po sobě... tak... i tak to byla dost nuda. V hlavní roli Yo-yo/Slingshot (která není zrovna moje nejoblíbenější) tam cosi řeší, ale nic moc nám to k marvelímu cinema univerzu nepřidá. Řek bych, že docela zbytečnost. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Krátká soukromá mise sympatické, akorát zaregistrované Eleny "Yo-Yo" Rodriguezové (doposud v seriálu jen střídmě přihrávající). Za nějakých 25 minut nestihne websérie moc předvést, ovšem nevypadá ani trochu podřadně a mihne se tu prakticky každý. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele

Od websérie bych čekal trochu víc než něco, co vypadá jako zpětné poslepování vystřihnuté epizodní podzápletky. Ale při čekání na další díly, proč ne. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Trochu jiní agenti. Škoda, že je to tak krátké, protože kdyby to dalo dohromady aspoň klasický díl, možná by to dávalo víc smysl. Dost jsem se ztrácela v tom, kdy se to jako má odehrávat. Je to víceméně v době, kdy byla Daisy na útěku, ale přitom tam má ty svý quake-pohlcující rukavice a v posledním díle je už zas zpátky, ale nikde není řečeno, po jaké době to je.. No matoucí :-) ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Typická "shieldovská" výplň během seriálové pauzy. Bohužel tentokrát o (pro mě) nikterak zajímavé postavě a i přes pár dobrých nápadů, šesti minutová kadence jednotlivých dílů nedokáže pořádně strhnout a než člověk pořádně ví, která bije, je konec. Ale promarněná půl hodinka to taky není. Průměr. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Je to hodně mini a zdálo se mi, že za jeden standardní díl agentů se toho stihne víc, než za tehle jeden rozkouskovaný. Průměr a v porovnání se skvělou čtvrtou sérií agentů je to fakt nicka. 45% ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

OK jedno hubka, úplne v štýle seriálu, len vlastne nerozumiem prečo vôbec existuje, nestačilo túto mini zápletku napchať do prvej časti 4. série? ()

gefr 

všechny recenze uživatele

Zajímavě to dokresluje Eleninu linku, ukazuje Sokovijskou dohodu v praxi a trochu dovysvětluje dění v seriálu. Víc než jako levný kraťas to vypadá na vystřižené scény z Agentů a těch není nikdy dost. ;) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento webový miniseriál je v zásade zbytočný, ale aspoň vyplní čas v seriálovej prestávke a priblíži jednu z vedľajších postáv. Skôr by som ale uvítal trošku dlhšie epizódy. 60 % ()

Reklama

Reklama