Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bílé ženy, kterou nedobrovolně unesli Čejenové. Avšak až mezi indiány našla pocit svobody a pravou lásku.
Anna Brewsterová sedí v dostavníku. Za okny ubíhá nekonečná krajina divokého západu a koně supí v horkém dni. V dálce před nimi, ve Fort Hays, na Annu čeká její budoucí manžel. Nikdy ho neviděla, nic k němu necítí. Přemýšlí o budoucnosti a neví, že za několik okamžiků se stane jedním z mála pasažérů, kteří přežijí útok kmene Siouxů. Netuší, že mezi bojovníky bude také náčelník Mi-To-Wan. Mezi Annou a urostlým Indiánem se okamžitě při prvním setkání rozhoří neuhasitelný plamen vášně. Budou se muset rozejít. Alespoň na nějaký čas. Anna se z povinnosti provdá za Daniela, ale nikdy nepřestane toužit po Mi-To-Wanovi. Až do chvíle, než osud zase spojí jejich kroky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Aky 

všechny recenze uživatele

Příjemné love story odehrávající se na pozadí střetu civilizace a jednoduchého a čistého života původních amerických Indiánů. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Western v štýle Dr. Quinnovej, príbeh plytký, spracovanie typické televízne a herci nevýrazní. Jediným pozitívom je, že Indiánov hrajú naozaj Indiáni. Inak je to dosť nuda, ktorú prerušia asi dve akčnejšie scény, ale napätie v nich chýba. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Do mého diváckého období s indiánskou tématikou jsem přidala tohle příjemné dílko se známými TV herci a bylo to fajn, romantika, střety, jo jo, na Michaela Greyeyse se dobře kouká, hudba slušná, takže slabší čtyři hvězdy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príbeh je prostý - bielej žene sa rýchlo zunuje jej biely manžel a dostane chuť na mladé červené mäsko, v ktorom nachádza potešenie aj po tom, čo sa vracia opäť k bielemu. Janine Turnerová je pekná baba, škoda že jej postava zrádca svoju rasu, a nie je preto divu, že tým vyrobí mnoho problémov, sebe i druhým. To je tak, keď jeden nevie, kam patrí. Trochu pokrivkáva tu predostrený život indiánov, ktorí toho na starosti veľa nemajú. Ostatné postavy sú skôr do počtu, ale napriek napriek silne televíznemu spracovaniu bez bohatosti akcie filmík nenudí. Teda až na záver, keď sa indiánka zmení na obyčajnú romantickú drámu. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Film plný absurdity (makeup belošky v indianskom tabore, vášnivé bozky indiana typu europskych romantických filmov..., preživší hlavný hrdina ...) no čo už ?! Film je určený hlavne milovníkom romantických westernov s dobrým koncom. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Když já jsem nevyléčitelná požíračka emocí. Nebo že by mě snad Michael Greyeyes očaroval nějakým indiánským kouzlem ? ()

schaff 

všechny recenze uživatele

Na takýto film by sa patrilo aj viac času, nech sa viac ukáže, prečo sa zaľúbili, nie len pre ich pohľady, ale napriek tomu, že nie som veľmi romantický typ, páčilo sa a hoci kostýmy tiež nič moc, pozeralo sa na to fajn a porelaxovala som. ()

Henk 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo film "Šedý orel",jen v trochu zjednodušeném provedení. Námět stejný jako u mnoha indiánek, ale má to něco do sebe. Na konci jsem si skoro zafňukal.Řekl bych 3,5 ()

Reklama

Reklama