Reklama

Reklama

Legendy Polskie: Jaga

Recenze (13)

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Jaga je nakonec docela fajn "baba". Pokud vás někdy zajímalo, jak by legendární Jaga sejmula celý SWAT tým a ještě k tomu všemu v nádherných akčních scénách, není na co čekat a pusťte si to. Protože tohle je opravdu náser s dost patrnou zaklínačskou atmosférou. Nesmí chybět ani náš oblíbený Satan, který tomu všemu dodává vtip a zajímavou provázanost. No a cliffhanger s panem Twardovskym... Není co dodat. S Perunem by mohla být zábava ještě větší. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní Fantasy kraťas z Polska! Vizuální lahoda se zaklínačskou atmosférou odehrávající se v moderním světe, čímž je Jaga svým způsobem dosti originální. Scéna, kde Jaga vyřídí celý Swat team pomocí slow motionu je absolutní masakr! 10/10. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošný příběh o démonovi s ekologickým přesahem. Ve zpomalených záběrech se vypořádá s jednotkou rychlého nasazení tak, jak je dnešní divák zvyklý, sedne na koště a zmizí v oblacích. V pekle mají plnou hlavu toho, aby jim nepláchnul i Perun... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Do pětice nám VideaCesky přináší přeložené pokračování Polských Legend, které asi neberou ještě konce. V této nám předvádí Babu Jagu, o které jsem vůbec netušil jaká je kočka a co všechno dovede. Asi poláci mají moderní Božku, která jim píše pohádky ;-), ale tyhle opravdu pro děti nejsou. Jako i u ostatních dílů je tu plno akce, tady à la Matrix, ale s příběhem si moc do hloubky nepohrály, ale kdo by ho tu taky hledal... [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tento „díl“ z Legend polských jsem viděl jako první. Možná i díky ní mne zaujala celá „série“. Pokud je polská Jaguška ta samá jako ruská baba Jaga z Mrazíka, tak se musela hodně věnovat životosprávě, utratit za plastiky a stomatologickou péči nehorázné částky než se změnila v tuto Jagu. Nebo zkrátka jen čarovala. Rozhodně kdyby ji viděl Ivanek, tak by alespoň na chvilku zapochyboval jestli chce Nastěnku za ženu a Jaguška by s ním asi vytřela podlahu i bez party loupežníků. Mimo jiné pěkný herecký part staršího satana Boruty. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama