Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (95)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, bláznivá komedie, kterou přežijete jen pokud vám nevadí humor Amy Schumer. Občas je to zábavný, občas přes čáru a občas se stydíte a říkáte si "pane bože". Já sice nejsem její fanda, ale přežít se to dá, na rozdíl od CGI záběrů. Proč proboha? Pokud nemám peníze, tak se na tyhle záběry vykašlu, nebudu pak všem k smíchu. Fanoušek Goldie Hawn taky nejsem, takže se bez mučení přiznám, že nejsem nejspíš cílovka, ale na úterní večer s přítelkyní dobrý. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná „komédia“ s menším počtom ozajstne sympatických scén. Nie príliš sympatický výkon od A. Schumer. Po toľkých rokoch bolo dobré opäť vidieť G. Hawn, ktorá je vo skvelej forme a prakticky je najistejším pilierom filmu. Dúfajme, že jej od teraz budeme vidieť častejšie. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Mohla to být slušná dramedy o tom, jak jedna dysfunkční americká rodinka cestu k sobě našla a i do světa se podívala. Jenže takto to plně funguje pouze u postavy agorafobního bratra. Goldie Hawn se snaží, ale problémem je Amy Schumer, která si prostě jede dál tu svoji one-single-desperately-without-man-show jak ji známe z TV, a svými kreacemi rozbíjí celý film (vypadlé ňadro je fakt zoufalství). Amy zapomněla, že musí hrát v součinnosti s ostatními a nikoliv za sebe, a že hlavní je ve filmu příběh a nikoliv ona. Humor by měly obstarávat vedlejší postavy, které jsou tu ale hodně v pozadí (indianajonesovský "lovec" či němá ex-agentka). A zrovna ony dodávají v podstatě smutnému příběhu tu šťávu. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Dle mého úhlu pohledu je tato komedie dosti obyčejná, přesto místy úsměvná a některé momenty dokážou i zaujmout. Přesto doporučuji neočekávat neočekávané, ač je film - tak částečně - zpracovaný jako televizní snímek, a ty většinou - až na excepce - jsou průměrné a v některých případech podprůměrné. Tato komedie je spíše průměrná, ale to s tou tasemnicí bylo docela dobré. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer je presne ten typ americkej ženy, ktorá sa mi správaním a hodnotami hnusí. Neinteligentné, predvídateľné a snahou vybočiť zo zaužívaných klišé( vzhľadom na tému) strašne nefunkčné. Mám pocit, že čím som starší, tým ma takéto veci vedia skôr odradiť než potešiť. A predsa im stále ako hlupák dávam ďalšiu a ďalšiu šancu. Ešte dnes som živo diskutoval o tom ako slovenské seriály a televízia robí ľudí sprostými. A toto je podľa mňa len ekvivalent toho amerického. Kde sa vtip a hodnoty ( a do toho fakt nerátam nejaké televízne obludnosti) dostali na nulovú priečku. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama