Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (CinemArt)

(více)

Recenze (95)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tomto případě je třeba ocenit už fakt, že se Goldie Hawn objevila ve filmu. Druhá věc je, že pokud dáváte humor Amy Schumer, tak tady se prostě nasmějete. Je to o ní, o tom, jak nechutná dokáže bejt. Takže pokud nejste suchar, tak tuhle komedii zvládnete. Proč by ne.... ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $45,852,178Tržby Celosvetovo $60,845,711▐ Tieto babské jazdy neskutočne zlé na jedno riadne udreté kopyto. Nehorázna otravnosť, len nechápem na čo to dookola točia tieto prachsprosté ako že komédie. /10%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ples příšer. Amy Schumer s ceckem na průvanu si jede to své za hranicí důstojnosti a respektovat ji za to, že si ze sebe umí udělat legraci, by mělo smysl jen tehdy, kdyby se to tak často netopilo v jímce plné kluzké trapnosti a sebevědomého buranství. A stáří naivně balamutící Goldie Hawn, co se po patnácti letech a dvojnásobném počtu plastik vrátila do hry? Kdyby Kurt tehdy na palubě věděl, co ho čeká za bosorku, nechá ji plavat. Jenom sednout na koště a odletět.. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn ve filmu.? A v roli přepečlivé matky dvou třicetiletých smradů.. :-) Místy se i budete bavit, ale je to značně přeháněné... Amy Schumer klasika! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se vážně zasmála u americké komedie. Je to sice trochu jednodušší, ale na relax to je dostačující. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Párkrát som sa zasmial, ale je to málo. Páčila sa mi v "Trainwreck", a mám pocit, že som si ten film užil asi viac, než väčšina ostatných divákov. Bol som zvedavý, čo prinesie vo svojom novom filme "Snatched" a kombinácie s Goldie Hawn vyzerala byť dobrou voľbou. Výsledne to je ale Happy Madison komédia, ktorá nie je zo série Happy Madison a nemá Adama Sandlera. V mnohom to nefunguje, mnohé gagy sú nasilu a viac trápne a akosi tomu chýba správna konštrukcia a rozhodne to chcelo aj lepšie dialógy. Tempo filmu uteká veľmi pomaly a to napriek tomu, že sú hlavné hrdinky na úteku. Nepomáha tomu asi viacmenej nič. Pár postáv je skvelých. Goldie Hawn je podľa mňa dobrá, dobrodruh Roger je podľa mňa vynikajúci a rozhodne by si zaslúžil viac priestoru a občas mám pocit, že sa aj Emily niečo naučí. No je toho málo, čo by som mohol nejako výrazne odporúčiť. Najmä som čakal viac od Amy Schumer, ktorá je tu ale až nepríjemne sebecká a nebolo často, čo som sa na nej smial. Ako celok je to pozerateľná komédia, no jednoznačne jej chýba nejaký ten náboj, ktorý by ju dostal niekam vyššie. Hodnotenie: C- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Výlet se připravuje poměrně dlouho a film je smíchu odolný. Je to ten typ filmu, u kterého nemusíte přemýšlet. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Som šokovaný sám zo seba, že film, kde sa objavila kreatúra Amy Schumer dokážem ohodnotiť štyrmi hviezdami. Ale ja si neviem pomôcť, ja som sa bavil. Vtipy boli prirodzené, na dej som sa ani nezameriaval. Účelom bolo zasmiať sa a to vyšlo veľmi dobre. Očakávajte jednoduchý, no nie celkom lacný humor. Nenechajte sa odradiť podpriemerným hodnotením na tejto databáze. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době nádherně ztřeštěně trhlá komedie. Velmi zábavné a vtipné. Goldie hodně rychle naskočila do svého mladicky komického módu, Joan Cusack mě hrozně potěšila, její herectví mě baví. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer je fajn komička, film Trainwreck (2015) mě bavil, a tak jsem si myslel, že u mě zaboduje i její další snímek. No, slušně jsem si naběhl. U mnohých komedií mi jednoduchý scénář nevadí, pokud ho tvůrci vyváží dostatečnou porcí kvalitního humoru, jenže tahle záležitost pro mě byla na pohled i na poslech příliš slabá, a tomu, co tady vydávali za humor, jsem se tedy příliš nesmál. A to je podle mého názoru u komedií zásadní problém. Nebýt Barb a zkušeného průvodce džunglí, byl bych asi naštvaný. Tyto dvě okrajové postavy pro mě zařídily za celou dobu jediné zapamatovatelné momenty, které bych mohl nazvat zábavnými, a tak je ta pěticípá celá jejich. / Poučení: Nikdy nenaštvi Barb. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer je presne ten typ americkej ženy, ktorá sa mi správaním a hodnotami hnusí. Neinteligentné, predvídateľné a snahou vybočiť zo zaužívaných klišé( vzhľadom na tému) strašne nefunkčné. Mám pocit, že čím som starší, tým ma takéto veci vedia skôr odradiť než potešiť. A predsa im stále ako hlupák dávam ďalšiu a ďalšiu šancu. Ešte dnes som živo diskutoval o tom ako slovenské seriály a televízia robí ľudí sprostými. A toto je podľa mňa len ekvivalent toho amerického. Kde sa vtip a hodnoty ( a do toho fakt nerátam nejaké televízne obludnosti) dostali na nulovú priečku. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Schumer nemusím ani vzhľadom, ani humorom. Ako tak to vyvažuje Goldie, ale tých trápností je tu až až a vtipný moment by tu neodhalil ani Sherlock Holmes. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dámska nuda. Usmial, nie zasmial dámy a páni, usmial som sa asi dvakrát a tak mi neostáva tvrdiť nič iné, len to staré klišé, že potenciál bol zničený blbým scenárom, trápnymi výkonmi a réžiou bez gúľ. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn očividně přestala stárnout. Alespoň její obličej se o to snaží... A tak celou dobu přemýšlíte, kde všude má Goldie plastiku... Kvůli tomu si pak neužijete bláznivou Amy Schumer, která má věčně trable s chlapama. Je to taková novodobá Bridget Jones. Otázka zní, zda novou Jonesovou potřebujeme... Nicméně Divoká jízda je bláznivá americká komedie z prostředí Bogoty, kterou si klidně můžete pustit v sobotu odpoledne a nebudete litovat. Vyšší ambice film nemá. Jo a duo Joan Cusack a Wanda Sykes - to je fakt třída! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že filmy, které se tváří jako komedie, nedovedou na tváři diváka vyloudit to základní - úsměv. Amy Schumer má rozhodně na to, aby byla vtipná, ale tady to nepředvádí, popravdě se jen stylizuje do postavy, která jí sedí nejvíce. Taková v podstatě buranka. Goldie dokazuje, že zvládne komedii mnohem lépe než její mladší kolegyně. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Amy i Goldie jsou spolu fajn, jen prostě neměly co hrát. Snatched není vyloženě špatný film, jen je prostě málo vtipný a s tímto obsazením je to velká škoda, protože to mohlo dopadnout o dost líp. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Mám ráda, když jsou komedie trochu lépe vystavěné a mají pro hrdiny i nějaké poučení. Tady nic moc. Ale hlášky Goldie a Amy mě místy vážně bavily.... "Mami, to mě nemůžeš trochu utěšit a podpořit?" "Promiň miláčku, jsi vážně šikovná vražedkyně." V něčem mě ale všechny ty přehnané situace nehorázně rozčilovaly. Horší průměr. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Druhá Vykolejená se s Amy nekonala. Ačkoliv v podstatě jde o dobrý a jednoduchý námět ve výsledku film víceméně stagnuje na stejném místě. Postavy jsou nedotažené a postava bratra/syna v podání Ike Barinholtze je naprosto nedotažená a vlastně mě jeho přítomnost v jeho scénách štvala. Přiznám se, že jsem v této komedii postrádal vtipy. Občas se člověk zasměje vtipné hlášce ale těch tu celkově moc není. Zdálo se mi, že za vtipnou položku se zde mělo vydávat duo v podání Wandy Sykes a v tomto snímku němé Joan Cusack, ale zrovna tento pokus o vtipné duo v tomto filmu vůbec nefunguje. Amy mám rád a společně s Goldie jim to funguje, kdyby se na scénáři ještě trochu zapracovalo mohlo jít o lepší film. Takhle je to ten průměr za tři solidní hvězdy. ()

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama