Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná a zároveň edukativní reality show, která vstupuje do života páníčků a jejich zvířecích přátel – psů a koček. Psí psycholog Rudolf Desenský a specialistka na trénink koček Klára Vodičková zde pomáhají majitelům zvířat, kteří si už se svými mazlíčky nevědí rady. Pořad se snaží proniknout do podstaty mnohdy velice problematických vztahů mezi člověkem a zvířetem a poskytnout srozumitelný návod, jak tyto vztahy napravit. Klade také důraz na to, aby si majitelé uvědomili, jaké si mají vybrat zvíře s ohledem na způsob života rodiny tak, aby se předem vyhnuli případným problémům. Náprava mazlíčků v přímém přenosu je totiž skoro vždy nápravou majitelů. A jak říkají oba naši odborníci: Není neřešitelných problémů. (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Že "Kočka nie je pes", to by malo byť jasné každému. No tvorcovia tejto televíznej relácie si mali ujasniť, čo vlastne idú vyprodukovať a koho tým chcú osloviť. Buď sa teda mali tématicky zamerať na psíčkarov alebo uprednostniť chovateľov mačiek. Nechápem ich nápad zmiešať to do hromady. Ako dve samostatné relácie to mohlo ako tak fungovať. Zrejme by si to našlo svojich verných divákov. Ale keďže to zlúčili, tak z toho vznikol len akýsi zbytočný kočkopes. ** ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Účinkující v tomto druhu pořadu musí mít charizma, když už nejsou šoumeni, režiséři musí umět pořad natočit, zde neplatí ani jedno, ani druhé, pokus o pořad ve stylu Znalec psí duše nebo Cesar zachraňuje se tak nevydařil. Při pohledu na hodnocení pořadů, které mají režiséři na svědomí, se není čemu divit. ()

Reklama

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Česko je psí velmoc. Každý Novák si doma pořizuje pejska, aniž by věděl, jak se o něj starat. A tak má pan Hesenský o práci až do smrti vystaráno.Jen jestli mu nerupnou z amatérských pejskařů nervy. S kočkami je to podobně, ale řeší se podstatně snáz, takže u segmentu s kočkami mě nejvíc zajímalo, co s kočkami si paní kočičí psycholožka zase obleče. ()

GeminiK 

všechny recenze uživatele

Takže asi tak. Morbidně obézní paní s hezkým obličejem není podle mě žádná velká odbornice na kočky. Možná lépe by poradila jedna paní z Podeřiště. Diagnostika kočičí duše za pomoci kufříku s hračkami a bylinkami mi připadá jako nesmysl. Ale paní je příjemná i na lidi, které já bych nakopala už mezi futry vchodových dveří. Desenského uznávám. Ten psům opravdu rozumí. Některé jeho rady jsem vyzkoušela a funguje to. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Občas se poučím. Dosti extravagantní odborníci... Zvířátka by se měla povolovat jen na základě úspěšně zvládnutého testu stejně jako pro užívání auta či pistole. Nepleťte se, nevolám po nějaké regulaci (máme jich dost), ale sleduji tím blaho zviřátek. Mnozí budoucí majitelé totiž netuší, do čeho jdou - co soužití se zviřátkem obnáší! **** Psí psycholog je boží! Já bych mnoha majitelům nakopal, on ochotně poradí a není to jen kvůli scénáři. Nejspíš kvůli těm chudákům psům. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama