Reklama

Reklama

Ghoulies II

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ghoulies sú malé odporné kreatúry, ktoré vyliezli z amerických toaliet a zaplavujú celú krajinu. Teraz sa dokonca roztiahli aj vo veľkom zábavnom parku, ale žiadna zábava s nimi určite nebude. Keď sa ľudia pred nimi bránia a chcú ich zničiť, smradľavé potvory to náležite rozčúli. Rozzúrené zabijú každého, kto sa im postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní a dabing tomu rozhodně nepomáhá. Ty 2 hvězdičky jsou za to stopové množství humoru a posledním 20 minutám, které byly docela zábavné. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Druhý díl dostal do pracek klan bratří Bandů a podle toho to vypadá. Snaha o vážné pojetí a kecy o Satanovi jsou prakticky ty tam, nastupuje nefalšovaná zábava, ve které se ghoulíci stávají součástí krachujícího strašidelného hradu v jakémsi cirkuse. Občas sice někoho zamordují, ale diváky táhnou a tak jsou vlastně tolerováni. Výrazně přibylo humorných scének a celkový look se (zcela logicky) přiblížil produkci Full Moonu. Není bez zajímavosti, že za kamerou stál Sergio Salvati, který je odpovědný za nádherné záběry ve všech velkých Fulciovkách. Tady je z něj už jen rutinní řemeslník. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s týmito malými, zubatými, pekelnými beštiami. Prvú časť, ktorá bola natočená v roku 1985, som doposiaľ nemal možnosť vidieť. No keď sa mi dostalo do rúk toto druhé pokračovanie z roku 1988, tak som si ho bez váhania pustil. Rýchlo som naskočil na vlnu a užíval si zábavnú, béčkovú, vražednú jazdu, ktorú predviedli "Ghoulies 2". Nemôžem si pomôcť, no ja sa pri takýchto komicko-horrorových absurdnostiach, ktoré sa točili v osemdesiatých rokoch minulého storočia v USA, väčšinou dobre pobavím. Ani tento snímok nebol špatný. Avšak v rámci kritérií, ktoré som si pri hodnotení filmov nastavil, mu nemôžem udeliť viac ako dve hviezdičky. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale jo, zábavní gumáci, na tehdejší dobu solidně vytvoření (dnes by byli odporně pixeloví), terorizují návštěvníky zábavního parku. Vtipné, s odkazy na klasiku (Jáma a kyvadlo, Frankenstein, Mumie, Dracula...), avšak šetřící krví. Spíše jsem měl pocit, jako když sleduji cenzurovanou verzi, jelikož před případným gore přišel střih. Škoda, že nezmasakrovali ty dva debílky v přímém přenosu - jak gilotina, tak i skřipec by jistě vykonaly záslužný kus práce... Očekával jsem svižnější jízdu. 2,6* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nuda. Síce je to profesionálnejšie nakrútené ako prvý diel, ale miestami je film k smrti nudný. Nízky bodycount, nenápadité vraždy a hlavne veľké množstvo klišé - nie také klišé, pri ktorých hororový fanúšik slintá blahom, ale také klišé, z ktorých bolí hlava. Ale Ghoulíci sú sympaťáci, to je jasné ... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

O dost lepší než první díl. Je tam více srandy,lepší propracovanost příběhu a lepší vraždy. Obrvoskej Ghoulies ke konci nemá chybu,tak dlouho jsem se nepobavil. Já dávám s čistým svědomím pět hvězdiček. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ubylo černé magie a vzrtlo se to jen na bezdůvodné a nudné řádění malých ďáblíků. Tentokrát byly efekty a masky naprosto otřesné, hlavně ten gumák na konci. Podobné téma se podařilo Gremlinům natočit aspoň relativně vtipně, o což se v Ghoulies II evidentně snažili, ale vůbec to nevyšlo. 30% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Největším přínosem pro tento díl bylo to, že tvůrci dali mnohem víc prostoru samotným ghoulies a vynechali naprosto zbytečné mluvící pasáže či trapné rituály. Pekelné příšerky se do práce pustí téměř okamžitě a během krátké chvíle máme šanci sledovat několik barvitých úmrtí, které samozřejmě stojí na humorném pojetí. Ona celá série Ghoulies se nedá moc brát jako čistokrevný horor, protože to ani nejde. Jde spíše o jakési černé komedie plné srandovních momentek a různých šprýmů. I když nutno dodat, že ti z vás jenž nemají rádi suchý humor se zde asi za bránice popadat nebudou. Přestože tato hororová série nepatří mezi ty nejúspěšnější a už vůbec ne mezi nejoblíbenější dočkala se ještě dvou pokračování. Mě osobně se tento díl líbil mnohem víc než jednička a to hlavně i díky již zmíněnému většímu prostoru v němž se objevili Ghoulies. Přestože nejde o žádnou bůhvíjak skvělou podívanou, tak já jsem se docela příjemně bavil. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

O poznanie vydarenejšie než nevýrazná jednotka, ktorá sa venovala okultistickej sekte a ghoulíkov odsunula iba do role štatistov. V dvojke, ktorá je na tom oproti prvým Ghoulies lepšie aj čo sa týka špeciálnych efektov, už tvorcovia zrejme pochopili, že ak má toto pokračovanie niekoho zaujať, tak malí démoníci v ňom musia hrať prvé husle a dali im dostatok priestoru na pár vrážd a zábavné vyvádzanie, ktoré je zavŕšené monstruóznym finále. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad ještě větší hloupost než jednička. plné nelogických scén, špatných triků a nesmyslných dialogů. Myslel jsem, že to bude dobré, ale opak je pravdou. CITÁT - Potřebujem pomoct....... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po celosvetovom úspechu kultových filmov ako sú Gremlins a Critters si chcelo niečo zo slávy uchmatnúť aj MGM a tak stvorili niečo medzi pažravými príšerkami z vesmíru a príšerkami, ktoré sa za žiadnych okolností nekupajú. Po príbehovej stránke to nie je originálne, ale aspoň to celkom dobre odsýpa. Len škoda, že príšerky tej zábavnosti nepobrali viacej a aj trikovo to bolo oveľa horšie  ako už zmienené kultovky. A ten koncový mega príšerný gumený produkt už bol len na smiech. I keď príšerky dostali oveľa väčší priestor ako z jednotky, no vo vybláznení ich veľmi krotili a tak i gore stránka bola slabá. Herci boli zase slabým článkom filmu, ale aspoň, že nudných častí tu bolo minimum. Slabé 3*. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Lovecraftovec Paolli pozvedl úroveň 1. dosti nanicovatého dílu min. o třídu. I tak ale se stále a vzhledem k tomu, že mám za sebou komplet (doufám) ságu, nejedná o nic světoborného.  Plné 3, díky dnes již klasickému PKD prohlášení, když se nenudím, dávám 3, ať je to sebevětší blbost. Až na vyjímky. Ocenil jsem, že Ghoulíci jsou lépe udělaní a zároveň se ctil design nastavený 1. Palec nahoru za toho závěrečného Ghoulíka, který svými rozměry spadal spíše do říše Ghoulů, co byl vyvolán za účelem likvidace (v tomto př. snědení) těch malých potvor. Přičemž jen tak náhodou vypadá z větší části jako 1 z nich, doplněný designem Netvora z Černé laguny. Příjemná blbinka a smutné loučení 2 postav se zbytkem cirkusové rodiny na závěr, včetně klasického ghoulíkovského otvíráku do budoucna. ,,Neviděl jsi mou Muffinku? Kdo by ji neviděl? Myslela jsem svou kočku, pitomče´´. :))) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Ghoulies II“ je prostě jen dílem trendu, který v dané době v americkém hororu existoval. Je to film, který chce být zároveň zábavný, ale zároveň se tváří jako vážný. Ani jedna strana nevyniká a snímek se stává nesmírně obyčejným a vy ani pořádně nechápete, proč sena to díváte, natožpak proč to vlastně bylo natočeno. Ale stalo se a před vámi je uřvaný kousek, který vám nic nedá. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dvojka je už mnohem víc zábavnější, ale to neznamená, že by byla k pokukání a k smíchu. Tyhle filmy o potvorách, kteří vypadají spíš roztomile nemusím. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Druhý díl dostal daleko svižnější tempo, kdy Ghoulies řádí v lunaparku. Velmi slušná tuctová zábava, kdy vyvrcholením je rozstřelení obřího červa a spláchnutí ghoulíka do hajzl(ík)u. 80% ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

O dost ine ako velmi divna jednotka..a o trochu lepsie. Chvilu som sa pohraval s myslienkou dat 3 hviezdy..ale na druhy den som si uvedomil akym filmom favam 3 hviezdy....a toto 3 hviezdickovy film urcite nebol ()

charge 

všechny recenze uživatele

Dvojka je sice o něco lepší, než první díl, ale pořád je dost nudná. Gremlins, Critters, to všechno je pro mě o poznání lepší. 30% ()

Reklama

Reklama