Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 4 (1975) (série)


Matematika (S04E29)

(epizoda)

Obsahy(1)

Dárek k sedmnáctým narozeninám... Sedmnáctiletá Dana (J. Boušková) má jedno velké přání – kytaru. Tu také dostane od rodičů (N. Jiránková a P. Spálený) k narozeninám. Od té chvíle jen cvičí a hraje. Přitom ale zapomíná na matematiku, ze které jí hrozí špatná známka. Její učitel matematiky Marek (R. Brzobohatý) vede shodou okolností dívčí hudební skupinu, a tak dívku přiberou mezi sebe. Otec už toho má ale dost, a tak jí kytaru zakáže, dokud si nezlepší známku z matematiky... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V povídce na téma "A na tu kytaru už nesáhneš" brnká Boušková celou dobu střídavě na kytaru a střídavě rodičům na nervy. Ve finále začala brnkat na nervy i mně, takže jsem to horko těžko dokoukala. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto případě je otec brán jako ten špatný, ale třeba říct, že měl vlastně pravdu. Dcera kudy chodí tudy lže. A co je nejvíc překvapivé, učiteli to v jednu chvíli nevadí, protože by ji potřebovali na hudební přehlídku, takže, světe div se, přemlouvá rodiče, aby to tolerovali. Naštěstí zvítězí chladný rozum a výchova. ()

Reklama

Reklama