Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cyklus studiových session předních českých kapel, které se pohybují v žánru folku, folkrocku či folkové alternativy – Jablkoň, Jananas, Janoušek & Vondrák, Jarret, AG Flek, Epydemye, Martina Trchová Trio, Žamboši, Wabi Daněk a Ďáblovo stádo. (Česká televize)

Recenze (4)

rodo 

všechny recenze uživatele

Skvělý počin od ČT. Samozřejmě asi hlavně pro příznivce folku, mezi které se řadím. Tak jako tak chválím super atmosféru, výborné nahrávací prostory, skvělý výběr kapel, dobrou koncepci pořadu a zajímavé sondy do života jednotlivých kapel i interpretů. Těším se na další takto povedené pořady. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

1) Bratři Ebenové (režie Pavel Jirásek) ****, 2) Jablkoň (režie Jakub Kořínek) ****, 3) Jananas (režie Jakub Kořínek) ****, 4) Janoušek & Vondrák (režie Jakub Kořínek) ***, 5) Jarret (režie Jakub Kořínek) ***, 6) Wabi Daněk a Ďáblovo stádo (režie Pavel Jirásek) ****, 7) Epydemye (režie Jakub Kořínek) ***, 8) Martina Trchová & Trio (režie Pavel Jirásek) ****, 9) Žamboši (režie Pavel Jirásek) ****, 10) AG Flek (režie Pavel Jirásek) ****. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Bratři Ebenové - vhodné pro důchodce a zatvrzelé fanoušky Marka Ebena. 1) Atmosféra intelektuálního potěšení z duchaplných textů, tak typická pro Ebenovy písničky, je oslabena (ale pořád tu je) nostalgickým smutkem._____ 2) Songy jsou stále dobré, i ty nové. Jen ten zpěv už silně pokulhává. Na druhé straně hudební aranžmá šlo dost nahoru._____ 3) 60letý Marek Eben zpívá chatrným hlasem a já mu věřím. V mládí jeho ironickému nadhledu, v současnosti jeho bilancování._____ 4) Za tento díl 4 *._____ 5) 30.1.2020 - Jananas - inteligentní zralé a pohodové songy. 4*._____ 6) Janoušek a Vondrák - nabízejí hezké "vyhrané" kytary, ale jinak je to úroveň trochu lepšího táboráku. Jiskra, švih, atmosféra - vše je pryč. 2*._____ 7) 10.5.2020 - Žamboši 2*._____ 8) 13.3.2021. Wabi Daněk a Ďáblovo stádo aneb důchodcovský upgrade české country. Vysloužilý 70letý pistolník na penzi na setkání s přáteli s nadhledem a trochou chlapského uměřeného sentimentu vzpomíná na staré dobré časy._____V recitálu je hodně přejatých věcí._____Není to špatné, ale je to jiný Daněk, než jakého znám a mám rád. 3*. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama