Reklama

Reklama

Legendy Polskie: Twardowsky 2.0

  • Velká Británie Polish Legends: Twardowsky 2.0
Krátkometrážní / Akční / Komedie / Fantasy
Polsko, 2016, 20 min

Recenze (11)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pokračování Twardowskyho je opět nádherná podívaná, která je po trikové stránce Avatar mezi krátkometrážními filmy. Skvěle nahláškované, vizuálně stunning a poutavé po příběhové stránce. Hard-core Sci-Fi fans nejspíš budou po zhlédnutí utírat sliny ze stolu. Poláci tady předvádějí obdivuhodné věci. 8/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jak podruhé vyjebat s čertem (čerticí). Kromě humoru zaujme triková stránka, která o několik desítek světelných let převyšuje Asylum, SyFy a další podobné společnosti. I když nejvíce se mi líbily krávy...tedy hned po Aleksandře. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Robert Więckiewicz je pro mě známý z V temnotě jako Leopold Socha, jako Twardowského jsem ho nepoznal. Čertice Lucinka má slušnou démoničnost, ale lepší charisma má starší satan Boruta i když se heslem na počítač má trable. Místo děje, prstence Saturna, je pěkně vybráno i uděláno. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si představit, že i se všemi dotacemi od ministerstva kultury a obvyklých sponzorů tohle dokázal natočit český filmař. Jinak i bez znalosti jedničky jde o slušně zpracovaný skoro středometrážní film se slušným zvratem, který mě pobavil i poděsil, a konec po závěrečných titulcích je taky fajn. A čertice fakt sexy. Spousta nápadů i bokem, jakoby stranou. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Pokračování pana Twardowského má přidanou hodnotu v hutnějším příběhu, který je zabalen do dobře známého slušivého vizuálu. (VideaČesky.cz) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* A když jsem byl na stránkách VideaCesky u Polských Legend, tak jsem zkouknul i oba díly Twardowského. I tohle je zaměřeno pro puberťáky a nešetří tu na sprostých nadávkách, ale aspoň druhý díl je s nějakým slušnějším příběhem a zápletkou, a proto hodnotím o trošku líp. Koukám, že se brzy dočkáme animačně kvalitních filmů, když i poláci je vyrábějí jak na běžícím pásu .... ale kam se poděla kvalita příběhů? [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Výrazné zlepšení ve druhém příběhu o tom "lišákovi" Twardovskym. Ďábel je sympatické kopyto, které párkrát propadlo z informatiky a nejspíš ani tou kvalitou myšlení nijak zvlášť neoplývá. Čím naopak oplývá tento kraťásek je nápad, vtip i skvělé efekty. Twardowsky vstal z mrtvých, Lucinka je mu v patách a Ďábel zuří. Co víc si přát? ()

matolos1 

všechny recenze uživatele

Ajjajáj! Začínam mať menšie obavy o môjho miláčika Witchera. Všetky tieto Legendy sú iba ukážkou súčasnej vyspelosti techniky a možností v rámci vizuálneho podania. Chápem, že sa nedá do takejto krátkej stopáže natlačiť niečo veľkolepé a scenáristicky hutnejšie ale keď sa tu každý moment oddelí iba nejakým trikovým záberom, tak to začína po chvíli aj celkom vadiť. Priestory sú miestami perfektné, lenže vôbec nie sú naplno využité. Tú ideu s peklom radšej nekomentujem.... ()

Reklama

Reklama