Reklama

Reklama

Do You See What I See?

Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi / Thriller
Kanada, 2016, 14 min

Obsahy(1)

Dve sestry sa počas predvianočného obdobia rozhodnú usporiadať párty pre svojich známych. Zábavný večierok sa však mení na boj o prežitie, pretože spoločnosť naruší neznámy psychopat. (Marceloo)

Recenze (5)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dve sestry sa počas predvianočného obdobia rozhodnú usporiadať párty pre ich známych. Zábavný večierok sa však mení na boj o prežite, pretože ich párty naruší neznámy psychopat. - Na to, že to trvá len necelej štvrť hodiny, je to dosť slabé. Vrážd je dosť, ale zábery neukážu vela detailov, postavy sú pomerne dosť nesympatické a scenár tu v podstate ani nie je, ale tá myšlienka a motivácia vraha v závere sa mi páčili až tak, že to priemerné hodnotenie tomu udelím. A naviac je to pekná kanadská vianočná oslava. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Většinu stopáže je to nuda. Říkal jsem si, že se to třeba s příchodem killera změní ale žádná extra vybíjená nepřišla. Jednu hvězdu přihodím za motiv proč killer vraždí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Smůla, že jsem tento krátkometrážní kousek neviděl taky o vánočních svátcích. Asi bych si dokázal lépe vychutnat prvních šest minut, které mě ovšem dnes dost nudily. Já bych rozhodně ocenil mnohem rychlejší odstartování masakru. Jinak co se týká tohoto amatérského slasheru, po tom nudném úvodu se to docela rozjelo a mrtvých či krve tu bylo opravdu požehnaně. Je to vážně taková průměrná vánoční oddechovka… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po ´´úvodnej´´ desaťminútovke, plnej telenovelovských bludov, príde slasher zábava, ktorá síce nieje takmer vôbec explicitná, ale viacmenej pobaví. Plus pointa, ktorá... ()

Reklama

Reklama