Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proč jsem tady? Co tu hledám? Zvyknu si na nový režim? To jsou první myšlenky rekrutů, kteří přijíždějí poprvé v životě do vyškovských kasáren. Hrdinové dokumentárního seriálu představují průřez společenským spektrem obyvatel ČR. Lékař Jakub usiluje o možnost létat s leteckou záchrannou službou, kterou provozuje Armáda ČR. Mladá žena Kristýna touží navázat na rodinnou tradici. Idealista Luboš vidí sám sebe uprostřed bojů kdesi v zahraniční misi. Rozvedený učitel Tonda čeká novou rodinu a chce ji finančně zajistit. Chronický flákač a potížista Roman usiluje o pravidelný příjem. Záchranáři Františkovi zatím nedochází, že cena lidského života může být relativní. Programátor Vítek pochybuje, zdali bude jako voják připraven nasadit i svůj život, stejně jako jiný život vzít. Kuchař Adam je odhodlaný získat výhodné pracovní místo. Mladý truhlář Daniel sní o příslušnosti k elitní výsadkářské jednotce. První týden se naši hrdinové seznamují s novým prostředím. Fasují výstroj a začíná dril. Pořadová cvičení, náročné testy tělesné připravenosti, teoretická příprava na učebnách. Konečně drží v ruce zbraň. Mnozí poprvé v životě… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrovoľne sa nechávať buzerovať a ešte aj ženy, to je na hlavu. Ešte že sa všetci sťažujú, aké je to tam ťažké, tak na čom tam idú, snáď ich niekto nútil? Niektorí ale aspoň úprimne povedia, že za tie "sociálne istoty" to stojí. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víte, když vás první epizoda donutí se ihned začít dívat na další, tak je to znak, že je prostě dobrá. Tato epizoda dokumentárního snímku mě plně vtáhla a proto hned pouštím dvojku. ()

Reklama

Reklama