Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penny pracuje v reklamní agentuře, kde se velmi snaží, aby byla povýšena, a je také vdaná za fotografa divoké přírody, Stuarta. Stuart se právě snaží vydat knihu svých prestižních fotografií, a tak kvůli získání posledních snímků hodně cestuje po celém světě. Penny ale slíbil, že na vánoční svátky bude doma. U Penny v domě ovšem dočasně žije také její sestra Nicky se svým manželem Bryanem a dětmi. Bryan a Nicky právě přestavují dům, a tak se všichni nastěhovali k Penny. Je pár dnů před Vánocemi a Penny má zrovna dnes absolvovat důležitý pohovor v práci, který by jí mohl přinést vysněné povýšení. Jenže kvůli malé neteři, která jí poplivala těsně před odchodem kostým, a kvůli rannímu zmatku v domě přijde na pohovor pozdě. Penny je přesvědčena, že povýšení nezíská. Odpoledne se sejde s Nicky v nákupním středisku, kde Nicky čeká s dětmi na setkání se Santa Clausem. Penny se právě ve frontě na Santa Clause dozví, že i přesto, že jí Stuart slíbil, že před svátky nikam neodjede, míří kvůli důležité zakázce na Aljašku. Zklamaná Penny vysloví přání, ve kterém mluví o tom, že by se nejraději za Stuarta neprovdala. Za ní stojí starší žena Jayne, která Penny varuje, že některá přání se nemusí vyplatit. Penny netuší, že Jayne je ve skutečnosti andělem... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Příjemný vánoční film z produkce Hallmark, který promítá jedno z velkých klišé vánočních filmů a to neuvážené přání, aby něco bylo jinak. Podivný muž, paní (což jsou většinou skřítci či elfové) nebo sám Santa toto přání vyplní, aby si pak hlavní postava mohla uvědomit, že se měla vlastně dobře, nic jinak nechce a občas se tam hodí i uvědomění, že rodina a přátelé jsou důležitější než vánoční shon a mamon. Obsazení bylo vcelku sympatické, kulisy, kamera hezké. V jádru tomu kromě neoriginality a občasné nelogičnosti nelze nic moc vytknout a trochu mě zarazilo Scottovo vyjádření, že s někým zůstane a vezme si ho protože... je hodnej. Taky je to, pro člověka jako já, který má těchto typů filmu sjetých už hodně, už trochu nuda. Nicméně k balení dárků fajn. :-) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Filmy o "co by kdyby" nemám moc ráda. Takže Vánoční sen, ve kterém se Penny splní přání o jiném životě, mě fakt nezaujal. Ano, byl milý a pohodový, s hezkou vánoční atmosférou, ale jednou vidět stačilo. ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

celkom slušný romantický film s vianočnou atmosférou. Niekedy si neuvedomujeme, čo máme, až keď to skoro stratíme (prípadne v horšom prípade aj stratíme). ()

Reklama

Reklama