Reklama

Reklama

Rozvod byl pouze začátkem... John je umělec, hledající svůj výraz a uplatnění ve světě. Allison je dcera bohatých rodičů. Seznamují se úplně náhodně na výstavě Johnových obrazů a vzniká mezi nimi silný vztah. Je to však spíš sexuální přitažlivost, než duševní spřízněnost. Oba před sebou určité věci ukrývají. John chce malovat a manželství narušuje jeho tvořivé plány. Oba cítí, že se neshodnou v základních otázkách a rozvedou se. Allison brzy zjistí, že je těhotná. Po rozpačitém rozhodování si nakonec dítě nechají. Po jeho narození se jejich vztah mění. Dalo by se říci, že by byli šťastní, kdyby nebylo neupřímnosti, která poznamenala jejich vztah od počátku. To neviditelné pouto, které mezi nimi vzniklo není jen tělesný vztah, ale je to něco, co jim nedovolí, aby zůstal každý sám. (Intersonic)

(více)

Recenze (2)

todoyle 

všechny recenze uživatele

Velmi originálně pojatý příběh lásky a vzájemného vzplanutí dvou mladých lidí. Film má velmi svižný spád a je protkán spoustou zajímavých zápletek a situací z mezilidských vztahů. Je zde k vidění spousta lidských povah a mentalit.Film má nakonec i šťastný závěr. Mě zaujal a mohu doporučit. Není však podmínkou že můj pocit z filmu bude směrodatným pro jiného diváka. Nutno ještě dodat, že atmosféru filmu naprosto dokonale podtrhuje hudba od skupiny Camouflage. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Nejde až zas tak o film, jako spíš o videoklip. Má spoustu momentů, které jsou velmi nedůvěryhodné, ale zase několik opravdu silných momentů, ve kterých jsem se našel. Nenajde se však každý. Vynikající soundtrack přidává a podbarvuje... ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama