Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajt Michael Braxton prostě neměl dobrej tejden. Nejdřív mu doma v St. Louis zastřelili před očima parťáka, potom co dostal jeho vrahy vyfasoval nedobrovolně dovolenou a do toho mu bezskrupulózní obchodník se zbraněmi panikařící z ukradeného plutonia, které mu leží ve sklepě a nejde udat, odkrágloval bráchu. Braxton se nalepí na záporákovu právničku a sebe i ji vystaví smrtelnému nebezpečí... (choze)

(více)

Recenze (4)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrné akční béčko se sympatickým hrdinou, jeho sličnou kakaovou roštěnkou, kvalitním záporáckým xichtem a výbušným finále, ve kterém hrdina mj. zneškodní padouchova poskoka prakem vyrobeným z prcgumy. K tomu připočtěte nevzrušený primitivní dabing typický pro filmy vydávané v první polovině 90. let firmou ALVIM (která si připsala nejednu klasiku porevolučního videotrhu, zejména mastorakisovky BABIČČIN DůM, NOČNÍ PŘÍZRAK V POLEDNE či ZERO BOYS) a alvimáckým titulům rovněž vlastní parádní malovaný cover art. Filmu také pomáhá slušné béčkové obsazení, máme tu Sama "po FLASHI GORDONOVI šla má herecká kariéra do prdele" Jonese, mladičkou americkou missku Vanessu Williams (která to následně dotáhla až po Arnieho bok v LIKVIDÁTOROVI a po bok Samuela L. Jacksona v SHAFTOVI), Pyunova oblíbence Michaela Halseyho (PODLÉ ZBRANĚ) a v menší roli Stevena Williamse ("JUMP STREET 21"). Film je to celkem o ničem, ale demoliční finále v lukách za městem se povedlo. Režíroval jej a napsal si k němu i scénář James Bardelatti (na kontě má ještě fantasy DEATHSTALKER), jinak hlavně asistent režie, např. na Coscarelliho PÁNOVI ŠELEM. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Na VHS po názvem Neposlušný policajt ze St.Louis. Teroristé obchodující s plutoniem chtějí odstranit nepohodlného komplice, ten má však za bratra drsného policistu a ten vyruší celou prohnilou organizaci, společnost mu dělá krásná právnička – Vanessa L. Williams (první Miss America černé pleti, z r.1984, která však musela korunku nejkrásnější dívky USA vrátit, díky sérii odvážných fotografií na niž se mazlí s další modelkou). No, je to asi pěkná krávovina, ale pořád lepší než nynější béčka se Seagalem. Celkem pohoda a velká hromada akce, i když ryze béčkové, podobá se třeba filmu Action Jackson, ale je o třídu níž. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Opravdu né zrovna podařené béčko, jenž si zaslouží pozornost snad jen za mladou Vanessu a za scénu, kdy hlavnímu hrdina příjde o zbraň-tak střílí kulky z praku udělaného z primeráku. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Neposlušný policajt ze Saint Louis.Můj první originální kousek na VHS od již zaniklé firmy Alvim Video.Jedná se o průměrný akční film, plný přestřelek, akcí a "drsných hlášek.Dabing je typický pro tehdejší dobu, takže se na dabování podíleli vždy max. 4 osoby.Vůbec nic mimořádného.Ale něco mi na něm prostě imponuje.Možná to že byl první.Navíc film je hodně cítit nostalgií po časech kdy jsme tyto díla žraly. ()

Reklama

Reklama