Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejhorší noční můrou pro otce je den, kdy mu jeho dcera představí svého přítele, který se nevyhnutelně ukáže jako naprosto opovrženíhodný a který chce od jeho milované holčičky jen jednu věc. A to je přesně ten den, který nastává pro Artura (José Coronado), Poli (Roberto Álamo) a Chuse (Javier Cámara). Jejich sladké dcery se rozhodly zničit si budoucnost se třemi ohavnými muži. Jediným řešením je spojit síly a zbavit se nápadníků, ať to stojí, co to stojí. Tohle je válka! (Vapet Production)

(více)

Recenze (5)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tři otcové se chtějí zbavit nápadníků svých dcer, a tak začnou vymýšlet plány, jak na to. Tři grázlové jsou celkem zábavné stereotypy - jeden je dealer, druhý je stejně starý jako otcové a třetí je anarchista. Naproti tomu mají i tátové fajn charakteristiky a dobře se na ně dívá, dojde na pár vtipných situací a některé hlášky sedly. Ve finále je to sice pořád klasika, u které se dá vývoj od začátku až do konce předvídat ještě než se na film podívám, ale jako fajn oddechová jednohubka je film dostačující. Mohlo to být lepší, vtipnější a nahláškovanější, ale na průměr (i když vynechatelný) to hádám stačí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná španělská komedie, která těží ze svěžího nápadu. 3 Švagrové se rozhodnou zničit vztah svým dcerám, protože nejsou spokojeni s výběrem jejich nového přítele a tak vymýšlí různé nástrahy jak jim vztah překazit. Postavy otců jsou zahrány vtipně, dcery jsou sympatické, má to feel good atmosféru i dojemný konec na závěr. Celkově velmi příjemná podívaná. Gagů bych si dokázal představit ještě více, Francie v tomhle směru umí zasáhnout bránici více, ale bavil jsem se velmi příjemně. 7/10. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Dobrý humor, ale pořád to jede dokola na stejné téma, trochu už to začínala být nuda. Přesto to nebyla ztráta času :-) ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Tato španělská komedie nezklamala. Dost jsem se při ní nasmál, ačkoliv konec je spíš smutný doják. Španělé ty filmy umí. Aneb co vše se může zvrtnout, když se rodiče rozhodnput sabotovat vztahy svých dětí. ()

Reklama

Reklama