Reklama

Reklama

Dobrý boj - Série 2

(série)
USA, 2018, 11 h 5 min (Minutáž: 40–56 min)

Kamera:

Tim Guinness

Hudba:

David Buckley

Hrají:

Christine Baranski, Cush Jumbo, Rose Leslie, Erica Tazel, Sarah Steele, Justin Bartha, Nyambi Nyambi, Michael Boatman, Audra McDonald, Delroy Lindo (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (5)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "Do you know, what's the secret to happiness? Insensitivity." Zabijte všechny právníky aneb jak mě první řada za srdíčko zase tolik nevzala, ve druhé se poměrně rychle uzavře nejen ta ústřední nezáživná zápletka, ale rozjedou se rovnou asi tři další - mnohem zajímavější, díky čemuž se Dobrý boj začíná výrazně přibližovat tomu nejlepšímu z Dobré manželky. Rose Leslie mi pořád přijde místy nevyužitá, zato Christine Baranski konečně začíná zářit. Btw. Justinu Barthovi by ty psí oči měli zakázat, člověk je pak schopnej zpochybňovat v podstatě všechno co ví. Čehož není příliš, ale stejně. P. S. Jediný seriál, který umí pracovat se zvolením Trumpa v rozumném kontextu. 9/10 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá pohodovka, jinak nevím, jak lépe tenhle seriál popsat. Přiznám se, že nejsem vůbec zběhlý v právních kličkách, ale od pondělí jsem vždycky netrpělivě očekával každý, další díl, protože jsem se báječně odreagoval a vyčistil hlavu. A fakt, že se skoro v každém díle šije naprosto nekorektně a neobjektivně do Donalda Trumpa, to už byla jen taková malá bonusovka navíc. ()

Reklama

FoxMulder 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to o něco slabší než první série. Postrádá to ten šmrnc, který z toho dělal něco víc, než jen právnický seriál. Některé epizody jen tak vyšumí a nestrhnou. Navíc neustálý útok na Trumpa začne časem otravovat (pochopili jsme z toho, že tvůrci ho neradi což bychom pochopili i z méně okatých narážek). Z tohoto pohledu je velmi zajímavá poslední (asi i nejlepší) epizoda 2. série. Celkově ale stále solidní zábava a doufám, že 3. serie to zase pozvedne. 3,5* ()

Galerie (100)

Reklama

Reklama