Reklama

Reklama

Dobrý boj - Série 5

(série)
USA, 2021, 8 h 39 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

David Buckley

Hrají:

Christine Baranski, Cush Jumbo, Ben Vereen, Saamer Usmani, Clifton Duncan, Michael Bloomberg, Delroy Lindo, Sarah Steele, Nyambi Nyambi, Michael Boatman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V páté řadě úspěšného seriálu Dobrý boj je Diane (Christine Baranskiová) nucena zvážit, zda je pro ni vhodné vést afroamerickou advokátní kancelář společně s Liz (Audra McDonaldová) poté, co společnost přišla o dva přední právníky. Marissa (Sarah Steeleová) i firma se mezitím zapletou s Halem Wacknerem (Mandy Patinkin) z Chicaga, který se rozhodne otevřít si svou vlastní soudní síň v zadní části kopírovacího centra. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trump byl pokořen, takže se tvůrci mohli konečně odprostit od jeho každodenní kritiky a přenést svou pozornost jinam. A pozornost se upřela na další čistě Americké téma, a to BLM... Rasová otázka tu hraje opravdu velkou roli, a mnohdy je to z toho málem až čistě černošský seriál...Naštěstí tady tvůrci dobře vybalancovali to, jak k těmto tématům přistupovat, a už to není tak otravné, jako u protiTrumpovských aktivit. K tomu je tu ještě výborně střelená linka s Wacknerem. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama