Reklama

Reklama

Dobrý boj - Série 3

(série)
USA, 2019, 9 h 14 min (Minutáž: 52–60 min)

Hudba:

David Buckley

Hrají:

Christine Baranski, Cush Jumbo, Rose Leslie, Sarah Steele, Nyambi Nyambi, Michael Boatman, Audra McDonald, Delroy Lindo, Gary Cole, Regina Taylor (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve třetí řadě se Diane Lockhartová pokouší zjistit, zda dokáže odolávat šíleným nadřízeným, aniž by z toho sama zešílela. Adrian Boseman a Liz Reddick-Lawrenceová se mezitím ze všech sil snaží obstát v postfaktické době, v níž právník, který přijde s nejlepší historkou, lehce převálcuje právníka s nejdůležitějšími fakty. Lucca Quinnová se mezitím snaží najít rovnováhu mezi novorozenětem a novou láskou, a Maia Rindellová objeví v právníkovi Rolandu Blumovi, který je ztělesněním korupce, nového Mefistofela. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Dobrý boj se ve třetí sérii trochu rozpletl na více ocasů, za kterými se, pravda, nijak infarktově honí. Diane si zadala pro lásku k Trumpovi s jakousi podzemní frakcí šílených žen, Lucca pohubla a to i na prostoru ve scénáři, Maia nebyla nikdy můj šálek a Michael Sheen tu měl být jistě za resuscitační třesk, ale spíš přihazoval lopaty hlíny na hrobeček, stejně jako kreslené hudební vsuvky, použité už v BrainDead, kde sedly jak prdel na hrnec. Tady to nefungovalo, naopak. U čeho se ale vyloženě tetelím, jsou Kingovic antipatie k Trumpovi a to, jak si ho ve všem, co napíšou, nemilosrdně podávají. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle raději ne :/ Z právnického seriálu se rázem stala agitka proti Trumpovi, což se stalo bohužel i nosným tématem celé série, a ještě jsou k tomu přidány "podprahové" animáky s kritikou Trumpa, které jsou dobré jen k tomu, že se dají přeskakovat. Trumpa klidně kritizujte, ale udělejte pro to nový seriál, a neměňte kvůli tomu zaběhnuté díla... ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Soudních přestřelek ubylo, o to zajímavější se ale stalo vyobrazování reality. Díl, ve kterém obě strany chrání volební buňku je krásný příklad, kdy zdravý rozum zvítězí nad politickými principy. A nácek dostane přes hubu. Zbytek série už tak povedený bohužel nebyl (alespoň ve srovnání se skvělou druhou řadou). Především zklamala práce s trojicí hlavních postav. S Maiou si scenáristé zjevně neví rady, Lucca je na tom o něco líp, zůstává ale nevyužitá a bez laškování s Justinem Barthou to není ono a Diane je tak jediná, která se někam posouvá. Největší radost nakonec udělal návrat NSA a šílený záporák v podání Micheala Sheena. S ním to sice tvůrci ke konci lehce překombinovali, i tak ale jeho výkon vyčnívá. P. S. animované vsuvky nefungují, dejte je pryč. 7/10 ()

Jan00 

všechny recenze uživatele

Tak takhle zkur... seriál po dvou obstojných sériích. Nesmyslné klipy animace a postavička Bluma ve třetí sérii. Dvě hvězdy pouze za krásné kostými u žen - hlavních postav. Američanům by měli zakázat točit více, jak dvě série u seriálů. Jejich hamižnost za prachama nemá konkurenci. a téměř vždy ve finále vše zkur.. Vymýšlí rádoby nové projekty, kterým zbytek světa není příliš nakloněn. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To kouzlo, se kterým jsem hltal dvě první série je bohužel pryč a nezachránily to ani dva poslední díly. Pořád je to nadprůměrné, ale co mi nejvíc chybělo, bylo to vzrušení že soudní síně, toho tady bylo pomálu a angažmá Michaela Sheena, to si budu muset ještě hodně promyslet, protože rozporuplnější pocity už ve mně dlouho žádný herec nevyvolal. A vlastně ani nevím, jestli se ho ještě vzhledem ke konci dočkám, což nic nemění na faktu, že Dobrý boj touhle sérii u mě možná definitivně skončil. ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama