Reklama

Reklama

Boruto: Naruto Next Generations

(seriál)
  • Japonsko BORUTO - ボルト - NARUTO NEXT GENERATIONS (více)
Trailer
Japonsko, (2017–2023), 116 h 55 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Ukjó Kodači (komiks), Masaši Kišimoto (komiks) (více)

Kamera:

Mai Masuno

Hrají:

Júko Sanpei, Kokoro Kikuči, Rjúiči Kidžima, Kenšó Ono, Hidenori Takahaši, Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Acuši Abe, Nana Mizuki, Kazuhiko Inoue, Aja Endó (více)
(další profese)

Epizody(293)

Obsahy(1)

Boruto je situován do poválečné doby. Hrdinové z Naruto Shippuden založili rodiny a v Borutovi se dozvíme o příbězích této nové generace. Děj začíná, když jsou ve věku pro vstup do Akademie. Hlavním hrdinou je Boruto, který se chce stát silným ninjou a prosadit si svoji cestu, nerad by šel v šlépějích svého otce. (PainM8)

Recenze uživatele Lacro k tomuto seriálu (10)

Čiči to ko (2018) (E65) 

Nemám slov. Jeden z nejlepších , né-li nejlepší fight ze světa Naruta/Boruta choreograficky, animačně, tak úrovní protivníků. To jak se Sasuke naučil vyjebávat s přemisťováním díky rinneganu, mě nestačí udivovat a to, že Naruto ochránil celou vesnici, pak z něj Momoshiki extrahuje hodiny chakru a furt dokáže bojovat na bohovskym levelu, mluví samo za sebe.. tenhle díl bych shrnul na „Fight of gods“ ()

Kjómei (2021) (E189) 

Neskutečný debut Kawakiho a naprosto dokonalá animace celé epizody. ()

Bakemon (2021) (E198) 

Ukázka Narutova developmentu v plný kráse. Naruto by jí mohl vyřídit bez problémů v base formě, jenže on se rozhodl, si s Deltou doslova hrát, předstírat, že bojuje na plno, aby Delta použila celý svůj arsenál schopností a mohl tak získak životu důležité informace, čeho jsou členové Kary asi tak schopní. Situace důležitá pro rozvoj Kawakiho šla udělat za mě malinko líp, ale nevidím v tom problém. Jinak povedený fight a povedené animace. ()

Ōbārōdo (2021) (E199) 

CHOU CHOU Odama Rasengan! „Kdybych ji chtěl jen porazit, mohl jsem to udělat mnohem snadněji“ ()

Jabai jaró (2021) (E204) 

Díly Boruta jako je tento určují animační standarty všem animovaným seriálům, protože to co nám naservírovali, bylo vysoce nad mé očekávání a to ty nejhlavnější fighty teprve přijdou. Jak animace tak art absolutní strop. ()

Amado no bómei (2021) (E212) 

Amado konečně v Listové a válka může pomalu začít! Zajímavý díl a skvělý artwork. ()

Šótai (2021) (E213) 

Spousta informací o Otsutsuki clanu a Karmě. ()

Ikenie (2021) (E216) 

Isshiki Otsutsuki jakožto nejsilnější, nejděsivější a nejbrutálnější postava historie v plný parádě. Vyhrocenej díl jako kráva, k tomu jsme dostali skvělý animace a Baryon mode Naruto je konečně na scéně!!! ()

Kecui (2021) (E217) 

Baryon mode Naruto vs Isshiki Otsutsuki!!! Dva nejsilnější charaktery v Naruto/Boruto universu co jsme doposud mohli vidět v boji na život a na smrt. Některé chvilky fightu jsou snímek od snímku neskutečně detailně propracované a celková animace tohoto dílu byla úžasná, jsem si jistý, že se tam objevily momenty, které musely potěšit každého fanouška Naruta. Druhá část dílu, odpočet a traumatické vzpomínky Kawakiho byly famózní a celkově bych tenhle díl označil za naprosto LEGENDÁRNÍ. ()

Aibó (2021) (E218) 

Absolutně nemám slov.. ()

Reklama

Reklama