Reklama

Reklama

Údolí vlků

  • Francie La Vallée des loups
Trailer

Obsahy(1)

Vydejte se spolu s průvodcem divočinou Jeanem Michelem Bertrandem na neobyčejné tříleté putování ve vlčích stopách v panenské krajině zapadlých koutů francouzských Alp... Dokonce i dnes jsou ve Francii neprobádaná místa plná přírodních divů a tajemství. Tento celovečerní dokumentární film zachycuje příběh o tom, jak jeden zanícený snílek riskoval, a aby dosáhl svého, překročil všechny hranice. Jeho cíl? Setkat se s divokými vlky v jejich přirozeném prostředí. Po třech let strávených v přírodě navzdory všem rozmarům počasí se mu podařil první úspěch. Krůček po krůčku se přibližuje, opatrně pozoruje, a nakonec ho smečka přijímá mezi sebe. A navzdory veškeré pravděpodobnosti se pak tyto majestátní šelmy rozhodnou obětovat nově příchozímu trochu ze svého soukromí. Jenže jejich ochota má své meze. Co ještě si nechají divocí vlci líbit, a co už ne? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Velmi nádherný dokument s dechberoucími záběry přirody se smyslem pro detail. Nejvíc se mi líbil kulíšek. Vydržet tři roky sám v drsné neprobádané divočině chce velkou dávku nejen odvahy. Vlastně tam nebyl sám, byl tam s kameramanem:) Pro zaryté milovníky přírody povinnost shlédnout tento snímek. Inspirovalo mě to zkusit se SÁM vydat na pouhé desetidenní putovaní na lehko pod širák po nějaké hřebenovce. A možná si vezmu sebou nějakého kameramana:) ()

Reklama

Phex 

všechny recenze uživatele

Text obsahu od TV Prima je silně zavádějící, sugeruje, že ten chlape snad spí s vlky v doupěti a hlídá jim mladé...To vele obětování ale vede jen k pár záběrům z ucitivé vzdálenosti...Není to dokument v pravém slova smyslu, že by přinášel informace a odpovědi, spíše jde o jakýsi autopomník - tohle jsem všechno vydržel a dělal abych viděl a natočil vlky... Naopak mě tam naskakovaly spíše otazníky typu: za co je ten chlap placený, má nějakou rodinu, proč to všechno vlastně dělá atd. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama