Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dori pracuje v nakladatelství, kde je úspěšnou editorkou, a za měsíc se má vdávat. Čeká ji ale velmi náročný měsíc, protože spisovatel, kterého má na starosti, se zasekl a za celý rok nenapsal ani řádku. Na napsání knihy zbývá už jen třicet dnů a ona ho musí nějak motivovat... Když se knižní nakladatelství chystá zbavit nespolehlivého autora Michaela Rothchilda, mladá editorka Dori šikovně využije příležitost. Podaří se jí přesvědčit nadřízené, aby ji nechali spolupracovat s Rothchildem na jeho nejnovější knize. Jenže z práce snů se rychle stává noční můra. Dori zklamaně zjišťuje, že Michael vůbec není takový, jakého si ho celou dobu představovala. V zoufalství mu vyzradí, že vydavatelství už má drzého a vyčerpaného autora plné zuby. Michael nechce jen tak přijít o výhodnou smlouvu, a tak se s Dori dohodne: na třicet dní bude jeho novou editorkou a snad z toho něco vyleze. Dori se zuby nehty potýká s Michaelovým poraženeckým přístupem a zároveň se chystá na vlastní svatbu. Ale věci se jí nečekaně vymykají z rukou. Práce se najednou stává nepřekonatelnou překážkou v jejím vztahu. Dori musí zjistit, co je pravá láska dřív, než bude pozdě. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

wege odpad!

všechny recenze uživatele

Ta situace kolem covidu neničí jen děti tím, že nejsou ve škole. Ničí i nás, když si na home office pustíte jako kulisu televizi a běží jen něco s názvem Láska z románu. Více slov netřeba. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Americká červená knihovna o editorce, která otevřela oči vyhořelému spisovateli. Neskutečné dialogy všech aktérů šustí papírem stejně jako kniha, která během filmu vzniká. No a pak dojde i na otevírání srdcí. Myslím, že scénáristou počínaje a posledním střihačem konče tomu nikdo nemohl věřit. ()

Reklama

Reklama