Reklama

Reklama

Počas prudkej búrky sa húf býčích žralokov vydá proti prúdu rieky a začnú napádať nič netušiacich obyvateľov neďalekého mestečka, rovnako ako skupinku mladých firemných zamestnancov, ktorí sa tu v rámci teambuildingu zúčastňujú spoločenských aktivít so svojim šéfom Tannerom (Jason London). Žraloky si dokonca z mŕtvych tiel začnú stavať provizórnu priehradu. Zastaviť sa ich pokúsia mladá policajtka Kate (Jessica Blackmore) a starousadlík Carl (Robert Craighead). Ale dokážu to skôr, než sa celá rieka zafarbí krvou nič netušiacich obetí? (TV Markíza)

(více)

Recenze (3)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsi filmovy "klenot" so zralokmi,ktory vyznie ako neskutocna komedia,to,co tam clovek zazrie,tak to sa len tak nevidi,o demencii reziserov i hercov niet pochyb,ta zenska s lukom,no popri nej je Rambo sra*ka,ale aspon bola je*atelna,cize dam aspon hviezdu za zabavne sceny...:-) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Syfy si pro nás tentokrát připravila další z řady céčkových žraločích kousků, jejichž kvalita není moc valná, přesto to tentokrát není úplný paskvil. Jasně, je zde hromada ujetých a přemrštěných situací, ale z dílny této nechvalně proslulé společnosti jsem už viděl mnohem horší kousky. Člověk až žasne, co se zase urodilo v hlavách chorých tvůrců. Tentokrát se kromě samotných diváků budou divit hlavně chudáci bobři – protože jim do řemesla budou fušovat žraloci. Stavění přehrady ze dřeva a částí lidských těl? To jako vážně?   Digitální žraloci sice moc krásy nepobrali, ale vyložená katastrofa to taky nebyla. Viděl jsem už mnohem horší. Navíc býčí žraloci skutečně dokáží přežít i nějaký ten čas ve sladké vodě a tyhle bestie měly vážně velký apetit. Počet obětí je uspokojující, dočkáme se i nějakého toho gore ne jen zbarvené vody do ruda, dokonce lze narazit i na několik pokusů vytvořit i nějakou tu ponurou atmosféru – takže z mého pohledu jsem tento film dokázal „přežít“ i bez sebezapření. Je tu samozřejmě hromada nelogických kiksů, občas to sklouzávalo spíše k parodii (zvláště smrt některých postav), ale i nad tím se dá mávnout rukou. Pokud jste tedy dopředu smířeni s tím, že se budete dívat na céčkový brak a ne na oscarový kousek.   Herecké výkony některých aktérů taky nebyli vyloženě špatné, hlavní ženská hrdinka byla celkem sympatická, starý pardál Carl si taky získal pár plusových bodů za svoje hlášky, no a Jason London v roli protivného šéfa společnosti, byl taky celkem přesvědčivý. Takového debila bych těm žralokům hodil do tlamy sám. Jen škoda, toho bizarního závěru. Co se ale žraločí tématiky týče, tento film si možná pár příznivců najde. Když už nic jiného – tak scény s provazem přes řeku a mileneckou dvojicí či sjezd řeky na gumových člunech si vaši pozornost zaslouží určitě.30% ---PS: je smutné když už vám obsah k filmu ukradne i televize viz TV Markíza, která snad na to má lidi - kurvy jedny!!! a to není poprvé, kdy ho vydává za svůj, přestože ho štípnou na netu... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama