Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (142)

verbal 

všechny recenze uživatele

Jak být klišovitým cigánským trapákem je další typický žluklý výtok z Cesmínového lesa, který svým intelidegentním scénářem, retardfistikovaným tumorem, ukrutně, ale ukrutně žertobilním přehráváním a tunou pateticky kýčovitého ňuňání degenerujících amerických fracků dozajista potěší nejednoho několikanásobného absolventa sedmi tříd zvláštního školství, zástup jen Trošku jednoduchých, životem zklamaných starých panen, slušně velké stádo prudce neheterosexuálních smíšků a bez výjimky všechny věrné diváky Prímy hnůj a TV Loppatov. Na druhé straně je ovšem velice chvályhodné a nesobecké, že hlavněproudá produkce tolik myslí na naše mentálně postižené spoluobčany a točí takovéto parafilmy jako na běžícím pásu. Akorát by je mohli začít označovat jako třeba místa pro invalidy před Teskem, například symbolem prokopnuté tyqe, vysypaných pilin, nakousnutého či přeškrtnutého mozku, abych tam těm chudákům už nikdy, kurva, nedopatřením znovu nezaparkoval! A stará paní Hájková se svou obří ztvarohovatělou mexickou prdelí a gravitačně hroutícími se pětkami už holt kdejakou sračku dávno nevytrhne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná, neurážlivá a nesprostá komedie z USA, což je v dnešní době skoro i zázrak, s morálním poučením na závěr, které neurazí a svým humorem příjemně pobaví. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $32,149,404Tržby Celosvetovo $61,881,372▐ Zo začiatku to vypadá všelijak, dosť vyumelkované až gýčové. Stačí pretrpieť prvých 20 minút a potom sa to v celku rozbehne v dosť praštenú komédiu, kde nám ulahodí hneď niekoľko trefných komických scénok, pri ktorých sa slušne človek pobaví. Ako taká oddychovka fajn aj keď obohranej príbehovej schéme sa to nevyhne. /videl v kine: 70%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s příjemnými herci i fajn ústředním nápadem. Zábava od začátku do konce pro celou rodinu s vtipným situačním humorem. Bavil jsem se skvěle. 80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Vyprošťovací chujovina na depky se sexy Salmou, která snad nestárne a Maximem s příšernýma žlutýma plavkama. S několika dobrýma hláškama to mělo šmrnc a spád. Mohlo to být kratší, žádné veledílo to také není, ale mně to uteklo rychle, tak neváhám a pálím čtverec. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bože, ještě než odejdeš, pomoz mi najít novou manželku. S velkým srdcem, ale zas ne příliš silným." Může pracující člověk se pevným charakterem, ocelovým morálním kreditem a duší bez jediného prokázaného hříchu, tedy zkráceně JÁ, fandit takovému hovadu, jako je Maximo? Na začátku určitě nemůže, ale když své stále ještě zlehka dýchající manželce koupil jako dárek McLarena tak, že platila paninka a jezdit si bude on, tak jsem trošku slevil ze svých zásad a začal jsem se bavit. A pak jsem s tím prošedivělým kreténem začal trénovat konverzaci, chůzi a oční kontakt. Jsem však stále nad věcí a vůbec to na mně nezanechalo žádný vliv, akorát si každé ráno kolem poledne skočím do solárka, nechám si vytrhat chlupy z uší, nabarvit vlasy ... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hledat zlato v klínech dam, jejichž dech musíte každé ráno kontrolovat zrcátkem, sice ubírá na důstojnosti, ale zase si na jejich narozeniny můžete dát McLaren.. Škoda, že slibně nastartovaná rodinná komedie bez nabízejících se gerontofilních nechutností ala Sandler či Schneider ve své poslední třetině až příliš zabředla do žánrových šablon. Prakticky sám ji utáhl Eugenio Derbez, který vypadá jako mexický Billy Bob Thornton a hrou těla a mimických svalů připomněl ty nejlepší komediální výstupy Jamese Woodse. Tímto přeji jeho Maximovi neutuchající sexuální odvahu a svěžest, aby se nemusela podávat závět a tužka s gumou.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bohatá, s velkým srdcem, ale zase ne moc silným. Maximo v dětství pozoroval, jak se jeho otec dře, což se mu stalo osudným. Slíbil sám sobě, že on makat nebude, s čímž mu pomáhá bohatá panička. Ta poslední pouštěla prašule řadu let. Profesionální zlatokop ale nakonec dojede na mladší verzi. Ze zlaté klece zaťuká s prosíkem u mladší sestry, která se vydala naopak cestou cílevědomosti a pracovitosti. Coby vdova vychovává desetiletého syna a jelikož jsme v Americe, doputuje k nám mnoho životních pravd a objetí. Než totiž najde novou žílu, pochopitelně i leccos napraví u sebe. Režisér Ken Marino nezklamal. Svou milou komedii ozvláštnil tím, že vsadil na mexicko-americké obsazení vedené hercem Eugeniem Derbezem a pořád svůdnou Salmou Hayek. Jejich scény jsou dynamické a řádně temperamentní, přičemž nejednou začnou hádku ve španělštině. Co pár minut se dočkáme i příjemného vtipu, scénář není vůbec špatný, nápad tvůrci docela vymačkali. Nakonec si to všechno tak nějak sedne, rodinné peripetie jsou dojemné a celkově to má šťávu. Vedlejší role fajn. Tři až čtyři hvězdy. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Děj mě nepřekvapil snad ani jednou, ale příjemným překvapením byl pro mě Eugenio Derbez, mexický komik s perfektním citem pro vtip, který zvládá polohu sebevědomého nablblého gigola stejně jako odcizeného bratra a strýčka a místy hraje podobně jako Pierre Richard. Ona vůbec celá ta komedie je příjemně francouzského střihu a dobře se na ni dívá, ač není ani trochu převratná. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v návodné video s tématy, které se mě již bytostně dotýkají, tedy jak na stará kolena pozvednout. Svou úroveň, co se obluzování náctiletých krasavic týče, samozřejmě. A ono dojemný příběh mužské kurvičky, která s čím zacházela, tím také sešla. Je to skoro na tři, několik momentů, kdy se dobrovolně sociálně exkludovaný viagrista setká s nechutnostmi typu práce, účty nebo otravní haranti, se vyvedlo. Zbytek - při záběrech z určitých úhlů začíná skrz Selmiččin mrdonosný obličej prosvítat babička, kterou si v sobě pozvolna pěstuje. To mi vyděsilo asi nejvíce. A již po léta málo hulím, tedy většinu houmrů z filmu neocením, protože.... si pamatuji navlas stejné z jiných, blbých a ještě blbějších. Tak snad až se má senilita rozvine v celé své kráse. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Na csfd jsou týpci, kteří nevědí, co znamená slovo komedie. Tito jedinci berou vše moc vážně a hodnocení podobných komedií tomu odpovídá. Já se ohromně bavil, pro mě prozatím komedie roku 2017. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nenápadná komedie, ze které se vyklubala vtipná a milá podívaná. Už příběh o tom, jak nabalit bohatou dámu, aby se nemuselo hnout ani prstem byl známkou toho, že by se na to mohlo dobře koukat a také že ano. Všechno tu funguje jak má a já se opravdu bavil. Zase po delší době komedie, která stojí za to. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já mít takovou ségru, tak jsem ten nejšpatnější brácha na světě. Když navíc Salma začla espaňolovat, musel jsem si dát do klína ranec cihel, abych nevystartoval po plátnu. Na americké komedie tohohle typu můžeme plivat jako Jack z Titanicu, ale nakonec jsme stejně všichni rádi, že tu s námi jsou. Já totiž nepotřebuju v kině koukat na hru na něco, mně bohatě stačí vidět, že si někdo užívá to co dělá. Nicméně kdybych mohl Maximovi poradit, tak bych si na jeho místě trošku upravil mířidlo... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne strelená a bláznivá komédia, pri ktorej sa človeku sem tam zvlní brucho. Nečakajte však vodopády smiechu a zábavy. Kvalite podrážajú nohy hluché miesta a prostučký príbeh, ktorý niekedy hnevá svojou idiociou. Ale niekedy ide práve o to. Lepší priemer. 65/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Humorné prázdno a zápletka se rozplynula. Ženy po padesátce, trpící vaginální atrofií a za nocích kříčící jižanská jména Rodrígo, Diego a Enrique, budou mít pré. A do úctyhodné řady jmen, která provolávají nadarmo, si můžou po tomto filmu přidat i jméno Maximo. Jméno, které náleží muži, který pocházel sice z nuzných poměrů, nicméně svoji mimořádnou balící taktiku vybičoval v mládí k takové dokonalosti, že mu k pyji padaly ty nejbohatší ochechule. A s jednou takovou se i v mládí oženil. A jedna taková ho právě vykopla z luxusu, je to rána, vždyť Maximo v životě nesáhl na práci, z manželství mu nepřipadá žádný majetek. Kam se tedy vrtnout? Spásou je mu jeho sestra, se kterou se čtvrt století nestýkal. Zanedlouho se bude tísnit v jejím skromném bytečku a spávat v pokojíčku se svým desetiletým synovcem, kterého zasvětí do tajů svádění. A na obzoru se objeví jiná bohatá panička, kterou by pro něj neměl být problém sbalit. Jenže Maximo už není žádný mladík, kterým býval, má vzhled vysloužilého gigola, ke všemu je až roztomile sobecký a pohodlný, ale na nápravu není nikdy pozdě. Tak nějak jsem to pochopil já, tedy že ústřední milovník přes všechny peripetie dosáhne zmoudření a nebude si ubírat věk. Koneckonců jeho skutečný věk se divák nedozví. Dialog o svém věku, který vedl se svojí sestrou, byl dost mimo. A on celý ten film je trochu mimoň. Už to, že se k nám dostal do kin, je značné překvapení. Absolutně v nich neměl co pohledávat. Vše ve filmu je triviální a humorně jednolité. Situačních gagů nemálo, jen hrstka je k uchechtnutí. Herecký trojlístek Eugenio Derbez, Salma Hayek a Rob Lowe, který přiskotačil odnikud, je tak nablblý, až jsem jej akceptoval s tím, že už nikdy nepotřebuji vidět žádný další film s Derbezem, Salmu už v jejím věku nemá smysl ojíždět a Rob je asi nejzábavnějším z celého filmu. Pak je zde ještě paní legenda Raquel Welch, chudák, tak pitomou roli na ni ušili, paní s protézami místo rukou, snad film Davida Cronenberga, zde to moc funkční nebylo. A kdysi použitelná, dnes výstavní hnuska Kristen Bell coby milovnice koček plná škrábanců od nich? Nic otřesnějšího, a to ani v rámci žánru, zde ještě nebylo. Jak filmu chybí kvalitní zápletka, začne to divák na dvouhodinovém filmu pociťovat. Relativní zábavnost i vtipnost film má, jenže postupem času není kde ji dál brát. Celé to upadne. Vše je i značně předvídatelné. Filmu by prospěly pikantní vtipy, když už je řeč o milovníkovi, jenže je přístupný, takže nic přisprostlého se nekoná. Scénář sepsal debutant ještě s druhým, ne moc úspěšným televizním scenáristou. A celé to napekl méně známý herec Ken Marino, který se po řadě seriálových epizod také uchýlil k filmové režii. Napříště vyhodit scenáristy a půjde to třeba líp. Nedivil bych se, kdyby film dostal odpad jeden za druhým, ovšem přece jen by se měla stárnoucím milovníkům dát šance. Aby třeba chytili druhou mízu. Jen doufám, že nepřijde nějaké pokračování v podobě "Milovník na penzi" a podobné šílenosti. No, pokud jde o zvolený styl tvůrců, nevylučuje se to. 5/10 () (méně) (více)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

To je snad poprvé, co jsem viděla povedenou "latino" komedii. Sice je tady hodně zásahů takové té normální Ameriky, ale i tak to má pořád ten správný šmrnc a není to tuctovka. Navíc hlavní představitel je celkem vtipný a Salma je prostě bohyně. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Poznáte filmy, ktoré sa stanu oveľa lepšími, než ich trailer? Myslím, že do tejto kategórie by som zaradil film "How To Be A Latin Lover." Z traileru to na mňa pôsobilo ako ohromná trápnosť a gýč, no keď som mal možnosť film vidieť, tak nielenže tu máme dobrý film, na ktorom sa zabavil, no reálne mám pocit, že je v ňom aj dostatok šarmu, ktorý človeka dokáže udržať pri pozornosti. A hoci to má dosť všedný príbeh a je tu kopec vecí, ktoré sa dokážu odhadnúť, nakoľko je tá dejová línia načrtnutá veľmi všedne a klasicky, tak postavy to dokážu relatívne slušne pretlačiť dopredu a spraviť z toho zábavný zážitok. Je to budúca komediálna klasika? Nemyslím si, že by som mohol ísť až tak ďaleko, ale podobne ako napríklad "Office Christmas Party" prekonal film moje očakávania o niekoľko levelov a reálne ma aj dobre pobavil. Áno, sú tu aj blbé a nemiestne fóry, no nemyslím si, že film je nejako výrazne urážlivý, nechutný alebo nevkusný. Myslím si, že keď človek videl pred dvoma rokmi film "Vacation", tak to bola skutočná ukážka hnusu a nevkusu. Ak chcete ľahkú komédiu s dobrými gagmi, myslím, že si film užijete. Za seba hovorím, že stojí za to si ho pozrieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si ho. Hodnotenie: B ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pár opravdu povedených vtipů na tunu naprosto nevtipných a trapných. Jedna z těch amerických komedií, která je určená pro tu hloupější nižší střední třídu jak tady, tak v USA. Salma Hayek je sice překrásná, ale pokaždé když mluví tím strašným přízvukem hledáte kolem sebe nějakou Eržiku co čmahňá osmnáctou Startku, u toho kojí, kolem pobíhají dva zanedbaní čmoudi a třetí křičí v kočárku. Další věc je nesnesitelně natažená stopáž a otravná Kristen Bell a řikám to pořád, ale Rob Riggle je kreténský mentál a jeho role mě neskutečným způsobem serou. Každá scéna v jeho podaní je neskutečná trapárna, Kdyby se vynechala ta dětská dějová linka a na humoru se přitvrdilo, možná by ten film měl větší šanci. Párkrát sem se zasmál a taky se zhrozil, že i když Raquel Welch táhne na nějakých osmdesát, asi bych jí po pěti pivech klidně opíchal, něco jako Cher, tolik plastiky, že to prostě svým podivným způsobem stále funguje :D Prostě milovník v přechodu....40%. ()

Reklama

Reklama